Vesti

ponedeljak, 04. novembar 2013.

RK Tri "O" sa Kragujevčanima proslavila treći rođendan

Zahvaljujući obeležavanju treće godine postojanja brojni žitelji Kragujevca i okolnih mesta su imali prilike da 31.10, 1. i 2. 11. po vrlo povoljnim cenama kupuju različite vrste proizvoda u RK Tri "O". Svakako prednjačila je kupovina bele tehnike i malih kućnih aparata, koji su ova tri dana bili na specijalnoj akciji. 

petak, 25. oktobar 2013.

Treći rođendan RK Tri „O“ u Kragujevcu 31. oktobra, 1. i 2. novembra

31.10 (četvrtak) – 10 do 16 h, promocija Gorenje sokovnika JC 4800 VMX, najpopularnijeg sokovnika iz asortimana.

1.11 (petak) – 12-16h Promocija Bosch rerne, ploče za kuvanje i sokovnika.

2.11 (subota) – 10-15h Promocija Whirlpool mikrotalasne rerne.

četvrtak, 12. septembar 2013.

Villager testere u rukama novih vlasnika

Kupcima je pružena mogućnost da se upoznaju sa karakteristikama vrhunskih motornih i električnih testera, cepačima za drva, sekirama, duvaljkama za lišće marke Villager, kao i da ove aparate isprobaju na licu mesta. Mnogima su pri izboru pomogli saveti specijalnog promotera, koji je potencijalnim kupcima detaljno objašnjavao upotrebu ovih mašina. 

četvrtak, 09. maj 2013.

Promocije Villager testera i propratnog pribora u Tri "O"

Obe promocije počinju u 10 časova, a posetioci će imati prilike da se upoznaju sa karakteristikama vrhunskih motornih i električnih testera, cepačima za drva, sekirama, duvaljkama za lišće....Na dan promocije kupci će imati prilike da ceo asortiman testera pazare po cenama nižim 10%.

petak, 26. jul 2013.

Tri “O” dobitnik plakete “26.jul” za uspešne rezultate u trgovini

Preduzeće Tri „O“ d. o. o. dobitnik je plakete „26. jul“ za uspešne rezultate u oblasti trgovine, koju tradicionalno svake godine dodeljuje Skupština opštine Aranđelovac. Ovo značajno priznanje primio je Saša Orlović, vlasnik preduzeća Tri „O“, na svečanosti koja je upriličena povodom obeležavanja Dana grada Aranđelovca u kristalnoj dvorani hotela „Izvor“.

petak, 28. jun 2013.

Uspešno organizovani Dani Gorenja u RK Tri “O” u Kragujevcu

Kragujevčani su imali prilike da po vrlo povoljnim cenama kupuju Gorenje aparate i da na poklon dobiju mali kućni aparat. Takođe, naši verni kupci su mogli da se upoznaju sa proizvodima iz Gorenje asortimana, njihovim naprednim tehničkim karakteristikama, funkcionalnošću i jedinstvenim dizajn linijama, i da prilikom kupovine čuju savete od ljudi iz Gorenja. 

petak, 21. jun 2013.

Dani Gorenja u RK Tri “O” u Kragujevcu

U ova tri dana kragujevčani će imati prilike da se upoznaju sa proizvodima iz Gorenje asortimana, njihovim naprednim tehničkim karakteristikama, funkcionalnošću i jedinstvenim dizajn linijama, kao da i kupovinom aparata na poklon dobiju mali kućni aparat. 

subota, 01. jun 2013.

Obeležen 3.rođendan RK Tri "O" u Lazarevcu

Preduzeće Tri „O“ d.o.o obeležilo je 3.rođendan RK Tri "O" u Lazarevcu za svoje verne potrošače. Lazarevčani su imali prilike da tri dana prisustvuju promocijama, dobiju popuste kao i zanimljive poklone prilikom kupovine.
Između ostalog imali su mogućnost da kupuju tehničke aparate Gorenje, Bosch i Whirlpool sa10 % popusta, sem na aparate koji su već na akciji i tako za sebe obezbede neki koristan uređaj. 

subota, 01. jun 2013.

Održana promocija Villager i Wurth u RK Tri "O" u Mladenovcu

Mladenovčani su 31. maja imali prilike da prisustvuju specijalnoj promociji Villager i Wurth programa u Robnoj kući Tri „O“ uMladenovcu. Posetioci su toga dana od stručnih ljudi, predstavnika firmi Villager i Wurth, čuli sve o osnovnim karakteristikama kosilica, trimera, prskalica i pumpi, kao i o alatima, aparatima za zavarivanje i auto programu nemačkog proizvođača Wurth.

sreda, 29. maj 2013.

U RK u Mladenovcu promocija Villager i Wurth i popusti na tehničku robu

U Robnoj kući Tri „O“ u Mladenovcu u petak, 31.maja 2013. godine, za naše verne potrošače biće organizovana specijalna akcija – 10% popusta na kompletan asortiman Gorenje, Bosch i Whirlpool aparate, sem na aparate koji su već na akciji. Istoga dana, od 9 do 14 časova, održaće se i specijalna promocija Villager i Wurth programa.