Distributerstva

Poverenje naših klijenata i kupaca temeljimo na sigurnim i visoko kvalitetnim proizvodima. Zato smo vodili računa prilikom izbora pouzdanih poslovnih saradnika iz Evrope i Kine, kao i održavanju i proširivanju ove mreže. 

Ponosni smo na činjenicu da smo postali ekskluzivni distributer Elkop merdevina za Srbiju. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji merdevina, slovačka firma Elkop doo, spada među istaknute evropske proizvođače u ovoj sferi. Kako je politika kompanije usmerena na razvoj i izradu praktičnih i kvalitetnih merdevina od aluminijuma i čelika za domaćinstvo i profesionalce, nimalo se nismo dvoumili da započnemo saradnju koja traje nekoliko godina. Elkop doo poseduje sertifikat ISO 9001, koji predstavlja potvrdu i garanciju visokog nivoa kvaliteta ne samo proizvoda, već i celokupnog upravljanja kompanijom. U ponudi imamo jednodelne, dvodelne, trodelne i kućne merdevine. Sve su proizvedene u Evropi, sadrže deklaraciju o usaglašenosti sa sertifikatom EN 131 za bezbednost korišćenja. Podaci pokazuju da na tržištu Srbije učešće Nexsas merdevina u prodaji čini više od 15% od ukupnog tžišta posle šest godina od pojavljivanja na tržištu. 

Već šest godina uspešno sarađujemo sa italijanskim proizvođačem baštenskog nameštaja Ipae Progarden koji posluje sa više od 60 zemalja u svetu. Zahvaljujući visokoj tehnologiji proizvodnje i testiranoj funkcionalnosti, ovaj nameštaj je otporan na UVE zrake, ne menja boju, i otporan je na mrlje i fleke. Takođe, baštenski nameštaj uvozimo od naših partnera iz Kine.

Kompanija Tri O od 2018. godine postaje zvanični distributer kućnih proizvoda za održavanje čistoće poljske firme York. Kao vodeći evropski proizvođač, koji posluje više od 25 godina, naš novi poslovni partner poznat je po proizvodnji proizvoda od plastičnih masa, četkica, tepiha, tkanina, sunđera, mopova i rukavica za čišćenje u domaćinstvu. Širok spektar proizvoda za čišćenje odlikuje funkcionalnost, odličan kvalitet, moderni oblici i boje, koji su proizvedeni po najvišim standardima u potpuno automatizovanoj proizvodnji. 

Italijanska firma Colombo New Scal ima tradiciju dužu od 50 godina u proizvodnji daski za peglanje, sušilica i kućnih merdevina. Tri O je u 2018. godini započeo saradnju koja je rezultirala ugovorom o distributerstvu njihovog programa za Srbiju. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, dizajnu koji prati moderan život i inovacijama koje prate potrebe kupaca, kod novog poslovnog partnera smo prepoznali izuzetan kvalitet. Colombo New Scal od 1997. godine poseduje sertifikat ISO 9001 za kvalitet, a od 2013. godine i sertifikat ISO 140001 za zaštitu životne sredine.

Našem konstantnom razvoju doprinela je i višegodišnja saradnja sa poljskim proizvođačima Patrol Group (kasete za alat) i  Cellfast Group (vodeći proizvođač creva i baštenskog pribora), kao i sa mnogim drugim firmama koje posluju na evropskom području - Slovakia trend, Alfred Karcher, Vetreria Palmese, Ics Industria Costruzioni Stampi, Ortaklar,… Značajan doprinos našem napretku pružila je I nekolicina  prepoznatljivih proizvođača iz regiona(Bim Ad, Oktopod, Dinamo Hit, Tools world,…) sa kojima negujemo veoma uspešne poslovne veze u nameri da na naše tržište plasiramo proizvode koji su popularni izvan granica naše zemlje.

U 2019. godini smo započeli saradnju i sa italijanskom firmom Nespoli Group, vodećim proizvođačem alata za bojenje, metalnih alata, sprejeva za bojenje i alata za čišćenje, napravljenih od ekološki prihvatljivih materijala i dizajniranih za laku upotrebu. U našem asortimanu je zastupljen program četki i valjkova, a saradnja će biti proširena i na Premium segment.

Iste godine je pokrenuta saradnja I sa kompanijom Meliconi, italijanskom kompanijom koja se više od 50 godina uspešno bavi distribucijom I prodajom širokog asortimana proizvoda širom sveta. Fokusom na segment proizvoda za domaćinstvo, kroz partnerstvo sa renomiranim italijasnkim proizvođačem, uspeli smo da našem tržištu približimo visoko kvalitetne I inovativne proizvode, kao I nove ideje koje se pokreću I razvijaju sa zahtevima potrošača širom sveta. Kompanija Meliconi S.p.A. od 2010. godine poseduje sertifikat ISO 9001:2008, a od 2018. godine je nosilac sertifikata ISO 9001:2015, čime se potvrđuju nastojanja kompanije da se kontinuirano prilagođava potrebama I zahtevima tržišta.

Nadahnuti idejom da se našim partnerima I krajnjim kupcima predstavimo na najbolji način, neprestano tragamo za inovativnim idejama I rešenjima u različitim oblastima I robnim grupama. Birajući takav put, naša kompanija se opredelila za stalno praćenje trendova na tržištima širom sveta, nastojeći da iste predstavi I približi svojim kupcima I partnerima. 

Nastojimo da svakodnevno širimo našu distributivnu mrežu; e -mail za kontakt je office@tri-o.rs


cellfast
patrol
karcher
meliconi
orgaz
ipae-progarden
nexsas
york
nespoligroup
gorenje
colombo