*Primeri cena

Primer 1:
Akcijska cena na sajtu iskazana je crvenom bojom koja predstavlja redovnu cenu umanjenu za vrednost popusta pri čemu je redovna cena precrtana.


Primer 2:
Cena iskazana crvenom bojom važi za gotovinsko plaćanje.
MP cena iskazana crnom bojom za odloženo plaćanje.

Kupovina preko Interneta

1. Plaćanje platnom karticom preko Interneta

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje imaju opciju za plaćanje preko Interneta. Za plaćanje karticom preko Interneta, neophodno je da nakon slanja narudžbe preko sajta, sačekate da bude izvršena telefonska potvrda vaše porudžbine. 

Nakon telefonske potvrde biće vam omogućeno plaćanje sa vašeg naloga na sajtu.  Ulogujte se na svoj nalog na TRI O i unesite potrebne parametre na osnovu kojih će vaša transakcija biti autorizovana. Kliknite na link plaćanje pored aktuelne narudžbe koju želite da platite.  Ovaj link će vas odvesti na zaštićenu stranu Komercijalne banke AD Beograd za plaćanje karticom. U formularu za plaćanje unesite podatke o svojoj kartici, i kliknite da izvršite plaćanje. U slučaju povraćaja novca, novac se vraća na karticu sa koje je novac i uplaćen.

2. Plaćanje pouzećem

Ukoliko isporuku vrši kurirska služba ili TRI O moguća su plaćanja gotovinom ili čekovima. Porudžbinu plaćate prilikom isporuke.

Čekovi građana do 6 mesečnih rata na gotovinsku cenu - bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih meseci).

3. Plaćanje preko računa

Porudžbina se može platiti direktnom uplatom na račun TRI O , uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se određuje prilikom naručivanja. Plaćanje se može izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, ili putem Interneta, ukoliko Kupac poseduje Internet pristup svom računu (web banking).

4. Web kredit

Web kredit Raiffeisen i OTP banke – kupovina na do 24 rate.
Uslove i primere možete da pogledate na:

Raiffeisen Web kredit
OTP Web kredit

5. Plaćanje Intesa karticama na rate bez kamate

Online kupovina do 12 rata bez kamate za sve koji poseduju odgovarajuće kreditne kartice Banca Intesa. Opširnije pogledajte na: Plaćanje karticama na rate bez kamate


Kupovina u TRI O prodavnicama

1. Gotovinsko plaćanje

Gotovinski način plaćanja podrazumeva kupovinu robe gotovim novcem na licu mesta.

2. Platne kartice

Plaćanje platnim karticama: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, POST CARD POŠTANSKE ŠTEDIONICE

Banka Intesa platne kartice na 12 mesečnih rata bez kamate, Masterata OTP banke banka na 24 mesečnih rata bez kamate, kartica Komercijalne banke na 6 mesečnih rata bez kamate, Post card Poštanske štedionice 6 rata bez kamate.

3. Preko računa

Porudžbina se može platiti direktnom uplatom na račun TRI O, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se određuje prilikom naručivanja. Plaćanje se može izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, ili putem Interneta, ukoliko Kupac poseduje Internet pristup svom računu (web banking). Pravna lica robu mogu preuzeti po uplati avansa.

4. Plaćanje čekovima

Čekovi građana do 6 mesečnih rata na gotovinsku cenu - bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih meseci).

Čekovi građana od 7 do 24 mesečnih rata na gotovinsku cenu +1% mesečne kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih meseci).

5. Krediti poslovnih banaka

Kreditiranje stanovništva od strane banaka sa kojima sarađujemo:

Raiffeisen banka krediti

Potrebna dokumenta: zaposleni (overen zahtev u firmi i kopija lične karte), a penzioneri (zadnja dva čeka od penzije i kopija lične karte).

Iznos kredita: do 60.000,00 dinara (uz ličnu kartu)

Period otplate: 3 - 48 meseci

Obrada kredita: 2-3 dana

Kamata:

2,5 % na mesečnom nivou na preostali dug za zaposlene,

2,5 % na mesečnom nivou na preostali dug za penzionere do 68 godina starosti.

Kredit mogu dobiti svi stalno zaposleni i penzioneri (zadnja tri čeka od penzije i kopija lične karte), čiji je rok otplate kredita ne prelazi 68 godina starosti.

OTP banka krediti

Potrebna dokumenta: zaposleni (Zahtev za kredit – popunjen overen i potpisan od strane ovlašćenog lica poslodavca, Administrativna zabrana –overena pečatom i potpisom ovlašćenog lica poslodavca i kopija lične karte), a penzioneri (poslednja dva čeka od penzije i kopija lične karte)

Iznos kredita: minimalan iznos 6.000 dinara, a maksimalni iznos kredita je 350.000 dinara.

Period otplate: 6 - 36 meseci

Obrada kredita: 2-3 dana

Kamata:

2,4 % na mesečnom novou na preostali dug za zaposlene.

2,4 % na mesečnom nivou na preostali dug za penzionere do 70 godina straosti.

2,7 % na mesečnom nivou na preostali dug za penzionere od 70 do 75 godina starosti.

Kredit mogu dobiti svi stalno zaposleni kao i zaposleni na određeno vreme (period otplate u okviru trajanja ugovora o radu), svi penzioneri, čiji je rok otplate kredita do 78-og rođendana. Minimalna vrednost primanja kod penzionera 18000 dinara kod zaposlenih 31000 dinara.


Addiko krediti


Potrebna dokumenta: Lična karta.

Iznos kredita do 90.000 dinara.

Period otplate: 6-24 mesečnih rata

 

Kamata290 dinara mesečno održavanje + EKS
Uslovi kupovine na rate:
Kredit mogu dobiti svi stalno zaposleni kao i zaposleni na određeno vreme (period otplate u okviru trajanja ugovora o radu), svi penzioneri, čiji je rok otplate kredita do 78-og rođendana.
6. Administrativna zabrana 

Uslov je da firma TRI O ima potpisan ugovor sa firmom u kojoj kupac radi.

Potrebna dokumenta: zahtev za kredit overen u firmi, kopija lične karte, menica iz banke, izjava o ličnom plaćanju rata.

Iznos kredita: do 60.000 dinara

Period otplate:  3, 6 i 12 meseci

Obrada kredita: 1 dan

Kredit mogu dobiti sva lica koja su stalno zaposlena i čija rata ne prelazi 30% iznosa cele plate.Link za formular koji treba popuniti 1

Link za formular koji treba popuniti 2