Blog

OČISTITE PEPEO BRZO I LAKO

NEXSAS usisivač za pepeo i usisivač za suvo usisavanje lako i temeljno uklanja ostatke pepela. Iako kod savremenih peći nema previše dima i gareži, pepeo morate da uklanjate skoro svakodnevno Ukoliko se grejete na čvrsto gorivo, spremate se da očistite kamin ili roštilj, znate koliko vam je ovaj usisvač preko potreban. Usisavač za pepeo je vrsta usisavača za koji nije potrebna kesa, već je kontejner za prikupljanje pepela, napravljen od metala, tako da pepeo koji se možda nije potpuno ohladio u trenutku čišćenja, ne predstavlja problem. Održavanje samog usisivača je veoma jednostavno I sve što jen potrebno je da ga redovno čistite vlažnom krpom.

0
15 januar, 2021

PRILAGODITE TEHNIKU VAŠIM POTREBAMA

Frižideri treba da su dobra dopuna načinu na koji kuvaš, a da se savršeno uklapaju sa ostatkom tvoje kuhinje. Pri kupovini tehnike važno je da ona odgovara tvojim potrebama. Da li ti je zaista potreban veliki frižider?

0
14 decembar, 2020

NOVOGODIŠNJA BAJKA U VAŠEM DOMU

Nema osobe koja ne voli da udahne novogodišnji duh u svoj dom, a ovome se posebno raduju mališani. Ukoliko ste ljubitelj praznične dekoracije onda će vas obradovati činjenica da je kompanija TRI O u svojim radnjama ima u ponudi. Kod nas možete kupiti dekorativne sijalice za jelku, svećnjake i novogodišnje figurice od pliša i keramike sa ili bez zvučnog i svetlosnog efekta. Mi preporučujemo da uz svećnjake obavezno probate i Admit sveće koje karakteriše široka paleta dugotrajnih mirisa koje oplemenjuju prostoriju i dodatno doprinose stvaranju praznične atmosfere.

0
04 decembar, 2020

SAČUVAJTE PREOSTALO VINO

Zatvarač za flaše NAVA ne samo da je višestruko koristan i neophodan u svakom domaćinstvu, već može biti i fantastičan poklon po veoma pristupačnoj ceni, a tako efektan! Pogledajte u daljem tekstu koje su sve prednosti ovog artikla.

24 novembar, 2020

DA LI SE ODLUČITI ZA UGRADNU ILI SAMOSTOJEĆU TEHNIKU?

Ugradna tehnika je san mnogih domaćica, ali često nas troškovi usmeravaju pri odabiru aparata za domaćinstvo, pa to nekada nije prihvatljivo rešenje. Osim ekonomskog, pri renoviranju kuhinje i odabiru pravog tipa bele tehnike važan, a često i odlučujući faktor je prostor i sama organizacija pri njegovom korišćenju.

0
20 novembar, 2020

DORUČAK I ZA NAJPROBIRLJIVIJE KLINCE

Da li ste i vi roditelj malog probirljivca koji sa nepoverenjem gleda u tanjir svaki put kad dođe vreme obroka? E pa niste jedini!
Istraživanja Univerziteta u Mičigenu pokazuju da je svako četvrto dete probirljivo kad je hrana u pitanju. Takva deca nerado probaju novu hranu i jedu samo ograničen (često vrlo mali) broj namirnica. Deca više vole poznate stvari i predvidljive situacije, te stoga mogu odbiti da probaju bilo šta novo ili drugačije. Postoji zaista mnogo razloga zbog kojih vaše dete odbija da jede brižljivo spremljena jela, ali nema razloga za brigu! Nudimo vam rešenje.

04 novembar, 2020

ŠTA JE REZOLUCIJA EKRANA?

Rezolucija ekrana se odnosi na jasnoću teksta i slika na ekranu. Što je rezolucija veća, stavke su jasnije. Stavke takođe izgledaju manje tako da veći broj njih može da stane na ekran. Što je rezolucija manja, manji broj stavki staje na ekran, ali su zato veće i uočljivije. Međutim, u slučaju veoma malih rezolucija slike mogu da imaju iskrzane ivice. U opštim klasifikacijama sigurno ste se susreli sa pojmovima HD, Full HD i 4K, koje se pored možda Vama nejasnih karakteristika veoma razlikuju po ceni. Lakše ćete doći do zaključka šta je to što zadovoljava neke vaše kriterijume po pitanju odnosa kvaliteta i cene ukoliko pročitate opise karakteristika u nastavku teksta.

28 oktobar, 2020