Blog

SOGO KUĆNI APARATI

Sogo kućni aparati brzo su zauzeli mesta u svim kućama i zadobili poverenje svojim kvalitetom kod kupaca. S ponosom, možemo se pohvaliti da možete naći brojne funkcionalne i vrlo korisne kućne uredjaje u našim prodavnicama ili na sajtu. Trudimo se da uvek prilagodimo cenu svakom džepu, i uvek pravimo akciju na Sogo proizvode.

0
14 jun, 2022

NAVA TAURUS

Pogodno za sve štednjake: gasne, električne, keramičke, halogene i indukcione! Posuđe serije TAURUS odličnog kvaliteta sa 5 slojeva nelepljivog kamenog premaza!

0
17 maj, 2022

NEXSAS VERY WHITE

Zašto se very white razlikuje od drugih poludisperzija? Da li ste nekad poželeli snežno belu boju zidova za vaš prostor a niste bili zadovoljni dobijenom nijansom? Naša poludisperzija very white zaista opravdava to ime! Bela je zaista bela.

0
17 maj, 2022

ALFA PLAM

Ono što razlikuje Alfa Plam od drugih proizvođača je pored kvaliteta garancija. Zaista su sigurni u svoje proizvode zato daju garanciju čak do 5 godina na električne i kombinovane šporete kao i na peći i kotlove na pelet za etažno grejanje i 2 godine na peći i štednjake na cvrsto gorivo.

0
16 maj, 2022

LUMAX

Da li ste znali da Lumax toliko veruje u svoje Led sijalice da daje garanciju do čak 3 godine? Led sijalice troše 10x manje električne energije od obične sijalice tako da će račun za struju drastično manji.

0
13 maj, 2022

APARATI ZA VARENJE

Planiraš da kupiš svoj aparat za varenje a nisi toliko siguran u svoje znanje o njima? Ovaj blog je napravljen da ti približi njihovu funkcionalnost.

0
12 maj, 2022