Blog

BAZEN ILI KLIMA?

U ovom blogu ćemo uporediti potrošnju energije, struje i vode kod bazena sa metalnom konstrukcijom i klima uređaja, kako biste mogli da donesete informisane odluke i uživate u osveženju bez brige o negativnom uticaju na životnu sredinu i vaš budžet.

0
14 jul, 2023

UGRADNA BELA TEHNIKA – SPOJ ELEGANCIJE I EFIKASNOSTI

Na našem sajtu imate odličan izbor ugradne bele tehnike, velikog broja različitih brendova i sigurni smo da ćete pronaći nešto odgovarajuće za svoj dom. Ukoliko imate neku nedoumicu posetite vama najbližu TRI O prodavnicu i naši ljubazni prodavci će vas posavetovati i pružiti vam pomoć u izboru.

0
29 jun, 2023

TRI O - JEDNO MESTO ZA SVE PAMETNE KUPOVINE

Pametna kupovina podrazumeva pronalaženje najboljeg odnosa između cene i kvaliteta proizvoda. Pametna kupovina omogućava da uštedite ne samo novac, već i vreme. Zato je jako bitno gde kupujete i da na jednom mestu možete pronaći sve ono što vam je potrebno da opremite, opravite i obnovite svoj dom, poslovni prostor i dvorište. Takvo mesto je upravo TRI O, u nastavku pročitajte i zašto:

0
23 jun, 2023

PAMETNA KUPOVINA: KAKO PRONAĆI NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA

Danas, kada je ponuda bogata raznovrsnim proizvodima i kada imamo stalne promene cena, pametna kupovina postaje ključna veština. Pametna kupovina podrazumeva pronalaženje najboljeg odnosa između cene i kvaliteta proizvoda. Predstavljamo vam korisne savete koji će vam pomoći da postanete majstor pametnih kupovina. TRI O – JEDNO MESTO ZA SVE PAMETNE KUPOVINE!

0
13 jun, 2023

KAKO OČISTITI FILTER NA KLIMA UREĐAJU

Čišćenje filtera na klima uređaju je važan korak u održavanju i efikasnom radu uređaja. Filteri na klima uređajima služe za zadržavanje prašine, prljavštine, polena, dlaka kućnih ljubimaca i drugih čestica u vazduhu. Redovno čišćenje filtera omogućava uklanjanje ovih čestica, čime se poboljšava kvalitet vazduha koji u prostoriji.

0
09 jun, 2023

UREĐENJE DVORIŠTA: SREDITE TRAVU I ZELENILO KAO PROFESIONALAC

Uređenje dvorišta i održavanje zelenila zahteva strpljenje, redovnost i adekvatne mašine i alate. Kombinujući prave alate sa pravilnim tehnikama, možete postići prelepo uređeno dvorište koje će privlačiti poglede. Održavanje zelenila nije samo estetsko pitanje, već je važno za zdravlje biljaka i životnu sredinu. U nastavku, predstavljamo vam nekoliko preporuka za sređivanje zelenila na najbolji način, kao i mašine i alate koji će vam biti od najveće pomoći u tom procesu.

0
26 maj, 2023