Blog

WURTH-PUR PENE

Pur pena se odlikuje i otpornošću na kiseline, benzin i ulja, kao i mogućnošću zaštite površina od korozije i agresivnih isparenja. Dok u kombinaciji sa posebnim sredstvima postaje otporna i na UV zračenje.

0
15 jul, 2022

PATROL 10%

Sa Partol kutijama i organizerima sada je sve lakše. Jednostavno samo jednom spakujte sve u njih i uvek ćete znati gde vam je alat i gde se koji šraf nalazi. Ovog puta, Patrol vam daruje 10% na ceo asortiman iz ponude

0
08 jul, 2022

KLIMA UREDJAJI

Sada kada znate neke osnovne stvari, možete otići do najbližeg TRI O objekta i odabrati klima uredjaj da vam u potpunosti odgovara! Bilo da se odlučite za inverter ili običnu klimu, bilo da je u pitanju boja. Pronadji svoj novi uredjaj na 23 lokacije ili na sajtu www.tri-o.rs

0
06 jul, 2022

SOGO KUĆNI APARATI

Sogo kućni aparati brzo su zauzeli mesta u svim kućama i zadobili poverenje svojim kvalitetom kod kupaca. S ponosom, možemo se pohvaliti da možete naći brojne funkcionalne i vrlo korisne kućne uredjaje u našim prodavnicama ili na sajtu. Trudimo se da uvek prilagodimo cenu svakom džepu, i uvek pravimo akciju na Sogo proizvode.

0
14 jun, 2022

NAVA TAURUS

Pogodno za sve štednjake: gasne, električne, keramičke, halogene i indukcione! Posuđe serije TAURUS odličnog kvaliteta sa 5 slojeva nelepljivog kamenog premaza!

0
17 maj, 2022

NEXSAS VERY WHITE

Zašto se very white razlikuje od drugih poludisperzija? Da li ste nekad poželeli snežno belu boju zidova za vaš prostor a niste bili zadovoljni dobijenom nijansom? Naša poludisperzija very white zaista opravdava to ime! Bela je zaista bela.

0
17 maj, 2022

ALFA PLAM

Ono što razlikuje Alfa Plam od drugih proizvođača je pored kvaliteta garancija. Zaista su sigurni u svoje proizvode zato daju garanciju čak do 5 godina na električne i kombinovane šporete kao i na peći i kotlove na pelet za etažno grejanje i 2 godine na peći i štednjake na cvrsto gorivo.

0
16 maj, 2022