Blog

KAKO DA ZNAŠ KOJA JE STIHL TESTERA PRAVI IZBOR ZA TEBE?

U svetu alata za baštu, jedno ime stoji iznad ostalih – STIHL. Sa decenijama iskustva u proizvodnji vrhunskih uređaja za profesionalce i entuzijaste, STIHL je sinonim za pouzdanost, performanse i inovaciju. Bez obzira da li se baviš profesionalnim održavanjem eksterijera ili jednostavno voliš provoditi vreme u svojoj bašti, STIHL proizvodi su neprikosnoveni izbor.

0
19 mart, 2024

VODIČ KROZ PRAVILNO IZVOĐENJE FASADE

U ovom vodiču ćemo istražiti ključne korake i smernice koje treba slediti kako bi osigurao da je tvoja fasada urađena kvalitetno, estetski privlačno i funkcionalno. Od pripreme površine do izbora materijala, izolacije, ugradnje fasadnih materijala i završnih radova, otkrićemo ti sve bitne aspekte koji će ti pomoći da napraviš fasadu koja će tvom domu dati novi sjaj i trajnost. Bez obzira da li si u procesu izgradnje novog doma ili renoviranja postojećeg, sledeće stavke treba da imaš u vidu.

0
15 mart, 2024

SEZONA KREČENJA

Krečenje kuće je ključni korak u održavanju i poboljšanju njenog izgleda. Ovaj proces podrazumeva prekrivanje zidova, plafona i drugih površina sa slojem kreča ili boje kako bi se osvežio prostor i zaštitili zidovi od vlage, prljavštine i drugih oštećenja. Kada se odlučiš na ovaj korak potrebno je da dobro isplaniraš sve, od same ideje do kompletnog budžeta i vremena koje treba uložiti u ceo proces

JA NA PRVOM MESTU!

Drage dame, u svakodnevnim gužvama, često zaboravljamo na sebe. Brinemo o drugima, obavljamo gomilu zadataka na dnevnom nivou i često zanemarujemo sebe i sopstvene potrebe. U nastavku vam ostavljamo par malih saveta za instant bolji osećaj i izgled. Sve što je potrebno jeste malo vremena i pažnje usmerene ka sebi.

MANJE JE VIŠE!

Budimo iskreni, moderno doba je donelo ogromne pozitivne promene koje se i te kako tiču naših dnevnih aktivnosti koje su danas drastično olakšane u odnosu na pre. Mali kućni aparati igraju veliku ulogu u tome.

0
16 februar, 2024

KOJI USISIVAČ DA ODABERETE?

Kada birate usisivač za dom, uzmite u obzir specifične potrebe i zahteve vašeg domaćinstva. Na tržištu postoji širok asortiman usisivača, a odluka o najpogodnijem zavisi uglavnom od naših potreba, očekivanja i raspoloživih resursa.

0
02 februar, 2024