Vesti

petak, 12. jul 2024.

🎈PROSLAVA ROĐENDANA TRI O PRODAVNICA🎈

TRI O sa ponosom proslavlja rođendane svojih prodavnica u različitim gradovima širom Srbije! Ove godine slavimo prvi rođendan naših prodavnica u Batočini, Markovcu, Kruševcu, Ćićevcu i dve prodavnice u Beogradu, pet godina uspešnog poslovanja u Jagodini, deset godina u Smederevu, i impresivnih dvadeset godina u Aranđelovcu!

utorak, 25. jun 2024.

🎉TRI O STIŽE U KRUŠEVAC🎉

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje naše jubilarne, 30. po redu TRI O prodavnice u Kruševcu! Pozivamo sve naše cenjene kupce i sugrađane da nam se pridruže na svečanom otvaranju i iskoriste neverovatne pogodnosti koje smo pripremili povodom ovog posebnog događaja.

petak, 07. jun 2024.

OTVORILI SMO TRI O PRODAVNICU U MRČAJEVCIMA!

U četvrtak, 30. maja, u srcu Mrčajevaca svečano je otvorena 29. TRI O prodavnica, donoseći sa sobom duh moderne kupovine i bogatu ponudu proizvoda za sve uzraste. Na svečanom otvaranju, kojem je prisustvovao veliki broj građana, priređen je raznovrstan program.

sreda, 05. jun 2024.

PONOSNI NA NAŠ TIM: HISENSE CUP I DRUŽENJE

U našoj kompaniji verujemo da je timski duh ključan za uspeh. Zato uvek podržavamo razna druženja i takmičenja za naše zaposlene, kako bismo ojačali veze među kolegama i podstakli zdravu konkurenciju. Jedan od takvih događaja je i Hisense Cup – prilika da naš tim pokaže svoje veštine i, što je najvažnije, zabavi zajedno! 🏆

sreda, 22. maj 2024.

VELIKO OTVARANJE NOVE TRI O PRODAVNICE U MRČAJEVCIMA!

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje nove TRI O prodavnice u Mrčajevcima, na adresi Vukašina Erića bb, preko puta autobuske stanice. Svečano otvaranje biće održano 30. maja.

sreda, 10. april 2024.

ZNANJE U PRAKSI: IZAZOVI I MOGUĆNOSTI

🌟Naš projektni menadžer, Aleksandra Orlović, nedavno je održala izuzetno inspirativno predavanje u Ekonomsko- ugostiteljskoj školi “Slobodan Minić” na temu "Znanje u praksi: Izazovi i mogućnosti"

subota, 09. mart 2024.

ZNANJE U AKCIJI

TRI O tradicionalno održava edukacije u saradnji sa svetskim proizvođačima.

utorak, 27. februar 2024.

NAJKOLEGA

Četvrtu godinu zaredom, BIZLife organizuje projekat „Najkolega“, tokom kog otkriva ko su najdraži ljudi sa radnog mesta i zašto. BIZlife je magazine koji se bavi aktuelnim dešavanjima u svetu biznisa i jedini su magazin tog tipa. Ovo nije naša prva saradnja, na naslovnoj strani našla se i Aleksandra Orlović kada je bila učesnica programa 30ispod30.

ponedeljak, 12. februar 2024.

POSTUPAK PRIJEMA REKLAMACIJE

Reklamacije proizvoda su neizbežan deo poslovanja u svakoj industriji. Bez obzira na to koliko se trudimo da obezbedimo vrhunski proizvod ili uslugu, povremeno se susrećemo sa situacijama u kojima dođe do kvara na proizvodu.

ponedeljak, 05. februar 2024.

PRODUŽENA GARANCIJA ZA ODABRANE NEXSAS PROIZVODE

S ponosom vas obaveštavamo o unapređenju robne marke Nexsas!