Vesti

četvrtak, 28. septembar 2023.

PROMOCIJA-SMEDEREVSKA PALANKA

PROMOCIJA-SMEDEREVSKA PALANKA

utorak, 26. septembar 2023.

TRI O OSVAJA BEOGRAD! USKORO NA NOVOJ LOKACIJI!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će TRI O uskoro biti na novoj lokaciji u Beogradu, Surčin- Vojvođanska 379 !

petak, 22. septembar 2023.

POSETITE NAS U 27. PRODAVNICI PO REDU!

Istražite našu ponudu i kupujte pametno. Na našem sajtu možete pronaći celokupan asortiman, ali specijalna ponuda važi samo u radnji na pomenutoj lokaciji.

ponedeljak, 18. septembar 2023.

HISENSE EDUKACIJA ZAPOSLENIH

U današnjem svetu brze tehnološke evolucije, ostati korak ispred konkurencije zahteva neprestano učenje i prilagođavanje. To je razlog zašto su zaposleni kompanije TRI O imali priliku prisustvovati predstavljanju najnovijih modela Hisense TV, K serije, na događaju koji je održan 11. septembra 2023. godine u Beogradu. Ovaj trening nije bio samo prilika za sticanje novih znanja, već i uvid u budućnost televizora i globalne sportske sponzorstva.

petak, 15. septembar 2023.

ALFA PLAM SLAVI, VI DOBIJATE!

U periodu od 15.09. do 15.10.2023. godine, ili do isteka zaliha, kompanija Alfa-Plam organizuje akciju u kojoj svaki učesnik dobija poklon. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije koji u navedenom periodu kupe proizvode kompanije Alfa-Plam na koje se akcija odnosi.

ponedeljak, 11. septembar 2023.

KO JE ČOVEK IZA SENKE VELIKOG MONITORA?

Naša kompanija broji preko 300 zaposlenih u 25 gradova, pa je nemoguće da se svi međusobno upoznamo. Zato smo smislili projekat upoznajmo kolegu!

četvrtak, 31. avgust 2023.

JUBOVA REŠENJA ZA PROBLEMATIČNE PODLOGE

Kompanija TRI O je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom JUB nedavno organizovala edukaciju posvećenu rešenjima za problematične podloge u građevinskoj industriji.

ponedeljak, 28. avgust 2023.

KO JE NASMEJANI VOZAČ U NAŠOJ KOMPANIJI?

Naša kompanija broji preko 300 zaposlenih u 25 gradova, pa je nemoguće da se svi međusobno upoznamo. Zato smo smislili projekat upoznajmo kolegu!

petak, 18. avgust 2023.

JOŠ JEDNA U NIZU PRODAVNICA U BEOGRADU!

Imamo uzbudljive vesti za sve ljubitelje kućnih uređenja, baštenskog nameštaja, alata i još preko 25.000 proizvoda za vaš dom!

ponedeljak, 14. avgust 2023.

KO JE KOLEGA KOJI JE SLEDIO RUTU OD VOZAČA KOMBIJA DO ŠEFA TRANSPORTA!

Često srećemo na ulici ljude sa kojima sarađujemo, a da li se ustvari poznajemo? TRI O je prodična kompanija koja se trudi da se i zaposleni osećaju kao deo velike porodice! Naša kompanija broji preko 300 zaposlenih u 25 gradova, pa je nemoguće da se svi međusobno upoznamo. Zato smo smislili projekat upoznajmo kolegu! Upoznajte Blagoja Bakić