Vesti

utorak, 27. oktobar 2020.

BOMBONA OD MAŠINE ZA SUŠENJE

Predstavljamo Vam model Candy RO HY9A2TCE-S

Candy mašina za sušenje veša sa produženom garancijom, garantuje i do 30% brže sušenje. Ova mašina sa SUPER FAST programima pored toplotne pumpe aktivira i grejač, čime znatno skraćuje program sušenja. U skladu sa vašim potrebama ova mašina nudi četiri senzorska nivoa i omogućava Vam da izaberete da li želite da Vaš veš bude suv za peglanje, za ofinger, za ormar ili vam je neophodno da on bude ekstra suv. Pored navedenih, ponuđene su i dodatne funkcije kao što je program za bezbedno sušenje vune koji je Woolmark sertifikovan, Soft Care bubanj koji garantuje nežnije sušenje i manje habanja odeće, automatsko regulisanje vremena sušenja prema količini veša od 1 do 9 kg, a nudi i mogućnost memorisanja omiljenog programa sa izabranim dodatnim opcijama.

ponedeljak, 26. oktobar 2020.

POBEDITE SMOG

Zaboravite na suvo grlo, oči koje peku i kijavicu. Prečišćivač vazduha Gorenje osiguraće dovoljno vlage da bi Vam u prelaznom periodu omogućio život bez alergijskih reakcija i disajnih smetnji. Zagađenje vazduha u velikim gradovima je danas veliki problem, i ako ne možemo uticati na kvalitet spoljašnjeg vazduha, možemo se pobrinuti za čist vazduh u našoj kući, stanu ili kancelariji. Gorenje prečišćivač vazduha OptiAir čisti do 99,9% neželjenih čestica iz vazduha. Višestepeni filter otklanja neprijatan miris, bakterije i prašinu.

Udisanje čistog vazduha čini da se osećamo bolje i da budemo produktivniji. Prečišćivač vazduha treba da koriste naročito osobe sa respiratornim problemima i osobe alergične na prašinu. Aparat uklanja neželjene hemijske čestice, viruse, dlake kućnih ljubimaca i alergene.

četvrtak, 22. oktobar 2020.

ELITA MEĐU PEĆIMA

Šta sve treba da znate kada kupite ALFA PLAM peć?

Peć se sastoji od delova od lima sa rešetkom od liva, pločom od liva i vratima od lima. Ložište je obloženo zamenljivim pločama od šamota.Spoljašnja obloga je emajlirana ili farbana. Otvor za podešavanje vazduha koji je potreban za sagorevanje nalazi se na vratima peći.

Kod postavljanja peći se treba pridržavati važećih propisa o gradjevinskim i protivpožarnim zahtevima. Mesto postavljanja treba da bude horizontalno i mora imati dovoljnu nosivost, inače se moraju sprovesti odgovarajuće mere radi ravnomerne raspodele opterećenja. Kada se radi o zapaljivom podu (drvo, plastika, tekstil...) potrebno je da se na pod ispod peći podmetne čelični lim, bakar ili drugi nezapaljivi materijal. Ova podloga mora prelaziti profil peći najmanje za 30 cm a na strani rukovanja ta podloga mora da bude veća od peći za 50 cm. Razmak od drvenih delova nameštaja ili plastike i drugih zapaljivih i predmeta koje treba zaštititi mora da iznosi najmanje 30 cm na stranama i 30 cm na poledjini peći. Zapaljivi predmeti moraju imati razmak od najmanje 80 cm od otvora za punjenje peći. Okolo peći treba da se ostavi dovoljan razmak do zapaljivih predmeta (sa drvenom oplatom, nameštaj, zavese i sl.).

Pre prvog loženja peći potrebno je emajlirane površine obrisati vlažnom krpom, da bi se sprečilo stvaranje fleka.Farbane površine ne dodirivati i ne ostavljati nikakve predmete na peć, da se ne bi oštetila boja.Farba se konačno stvrdnjava tek posle nekoliko sati grejanja.

Čitavu peć treba redovno da kontroliše stručno lice. Peć, dimna cev i dimnjak moraju se redovno čistiti više puta godišnje, a najmanje jednom u grejnoj sezoni. Redovno održavanje i čišćenje peći su od posebnog značaja za dobar i pouzdan rad peći.

četvrtak, 22. oktobar 2020.

NEXSAS RADIJATORI ZA TOPLINU VAŠEG DOMA

Upotrebom aparata za dogrevanje prostorija kao što su uljani radijatori, ostvaruju se velike uštede električne energije. Uz odgovarajuću izolaciju, ovi prenosivi aparati mogu vrlo brzo i ravnomerno da zagreju i održe toplotu u prostorijama uz malu potrošnju električne energije. Prednost ovih uređaja je što su jednostavni za prenos zahvaljujući ili maloj kilaži ili ugrađenim točkićima.

U hladnim zimskim danima zagrevanje domova jedno je od osnovnih pitanja. Mnogi od nas, kako bi smanjili potrošnju električne energije, odlučuju se da zagrevaju samo one prostorije u kojima se najviše boravi. U jutarnjim časovima, kada je najhladnije, potrebno je samo malo dogrejati prostoriju, a za to najbolje rešenje su uljani radijatori. Ukoliko prostoriju dogrevate uljanim radijatorom, ostvarićete najveću uštedu električne energije jer u odnosu na ostale uređaje za dogrevanje, uljani radijatori najmanje troše. Ovi radijatori koriste struju kako bi zagrejali ulje kojim su ispunjena rebra radijatora, a kako se ulje sporo hladi, radijatori duže zrače toplotu. U sklopu uljanih radijatora postoji termostat koji vi podešavate, te se radijator zagreva, odnosno crpi električnu energiju dok ne dostigne zadatu vrednost na termostatu, nakon čega se isključi i emituje toplotu.

utorak, 20. oktobar 2020.

VAŠA NOVA NAJBOLJA PRIJATELJICA

Zahvaljujući Candy mašinama za sušenje veša možete da zaboravite na štrik i kačenje veša, a imaćete slobodu da osušite do 10kg veša koristeći minimalnu količinu energije. Zahvaljujući Easy Case rešenju moći ćete direktno i na lak način da prikupljate vodu. Otkrijte vašu Candy mašinu za sušenje veša odmah!

petak, 16. oktobar 2020.

ŠTA SU KARAKTERISTIKE DOBROG USISIVAČA?

Ovi usisivači se odlikuju veoma snažnim i efikasnim motorom koji omogućuje intenzivno usisavanje vazduha za optimalne rezultate čišćenja. Specijalno dizajnirani nastavak 2u1 sastoji se od male četke za usisavanje i uskog nastavka za čišćenje. Ovaj nastavak donosi uštedu u prostoru zbog svoje veličine i kompaktnosti, omogućava jednostavan pristup svakom ćošku vašeg doma.

Inovativni X oblik dvostrukog otvora povećava usisnu površinu koja prikuplja prašinu iz tepiha, sa parketa i drugih površina. X oblik otvora omogućava optimalno prikupljanje prašine po celom obimu četke, čak i na ivičnim delovima, bez smanjenja učinkovitosti usisavanja. Zahvaljujući ovom posebnom dizajnu, usisavanje je temeljnije i efikasnije.


petak, 02. oktobar 2020.

PEGLANJE BEZ NABORA U SVIM SMEROVIMA

Višesmerna CeraniumGlissée ploča je razlog zašto ovaj model pegle obećava glatko peglanje bez nabora u svim smerovima. Imate mogućnost varijabilnog podešavanja pare, kao i vertikanog peglanja, ergonomsku ''Soft Touch'' ručku, precizni vrh za peglanje sa kanalom za dugme i još mnogo toga što u ovom modelu obećava pravog saveznika u borbi protiv guzvanja.

utorak, 15. septembar 2020.

U DOGOVORU SA VAŠOM VEŠ MAŠINOM

Zahvaljujući simply-Fi Aplikaciji, imaćete mogućnost da kontrolišete Vašu mašinu samo tako što ćete pričati sa njom. Pitajte Biancu da pokrene program ili da Vam savet u vezi pranja i ona će Vam odgovoriti. Vaša nova mašina razme Vaše potrebe, ispravlja Vas u slučaju eventualnih grešaka i uči o Vama svaki dan.

Putem simply-Fi aplikacije možete pristupiti velikom broju korisnih mogućnosti, sve sa bežičnom kontrolom mašine. Možete izabrati dodatne programe i do 8710 kombinacija. Napredna autodijagnostika konstantno proverava radno stanje glavnih komponenti. Aplikacija će Vam takođe pružiti saveta za uštedu energije i pravilno održavanje mašine.

Zahvaljujući novoj funkciji ZOOM, Bianca je sposobna da opere sve vrste tkanina (Pamuk, Sintetiku, Osetljivu odeću, Vunu i svilu), na svakom programu, za manje od 1 sata, uvek sa savršenim rezultatima.

utorak, 01. septembar 2020.

ŽELITE BESPREKORNU ČISTOĆU VAŠEG PROSTORA?

HEPA filter uklanja više od 99% čestica iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je veoma bitno za osobe koje pate od alergija ili astme.Dodatni HEPA filter nalazi se i na posudi za prašinu, za dodatnu efikasnost.Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, ovaj usisivač je idealan izbor za manje stanove. Jednostavno se može odložiti u ostavu ili ormar budući da zahteva manje prostora.

utorak, 11. avgust 2020.

NOVA ADRESA ZA SVE MAJSTORE I HOBISTE U KRALJEVU

KRALJEVČANI, Vojvode Stepe 45 postaje nova adresa gde U Vašem gradu možete da kupite belu tehniku, gvožđarski asortiman, sve za baštu i sve za kucu. Čekamo Vas sa preko 17.000 artikala po super cenama. Dođite!