Vesti

utorak, 05. januar 2021.

TRADICIONALAN I PRAKTIČAN

Horizontalni zamrzivač Gorenje je praktičan način za skladištenje veće količine namirnica i nezamenljiv je u većini domaćinstava. Mnogi misle da ova forma zamrzivača polako postaje stvar prošlosti, mi smo tu da vas razuverimo i da vam ukažemo na prednosti ovog tradicionalno dobrog proizvoda. Kapacitet ovog zamrzivača varira od 150l pa sve do onih sa jako velikim skladišnim kapacitetom od preko 400l. Prostor je organizovan u slobodnu skladišnu zonu i namenske korpe za lakši pristup namirnicama koje su češće u upotrebi. Vrata zamrzivača imaju ugrađenu svetiljku.

petak, 20. novembar 2020.

PROFESIONALNI REZULTATI PRI SVAKOM PEGLANJU

U potrazi ste za peglom i u moru informacija niste sigurni šta je pravi izbor za vas. Dubinska dezinfekcija danas je najtraženije karakteristika u svim segmentima. Parne stanice pored izuzetnih rezultata u peglanju, nude visok stepen dezinfekcije kombinacijom temperature i pritiska pare. Ali da li je to jedini razlog zašto treba da izdvojite značajno veću sumu novca?

petak, 30. oktobar 2020.

IDEALNO PRIPREMLJENI ZA SVE VRSTE ČIŠĆENJA

Sa višenamenskim usisivačima, usisivačima za pranje, te usisivačima pepela i usisivačima za suvo usisavanje firme Kärcher idealno ste opremljeni za sve moguće vrste čišćenja. Posebni filterski sistemi i individualni pribori ovim robustnim usisivačima omogućavaju brzo i ujedno temeljno usisavanje različitih vrsta nečistoće ili potpuno odstranjivanje tvrdokornih mrlja s tekstilnih površina.

utorak, 27. oktobar 2020.

BOMBONA OD MAŠINE ZA SUŠENJE

Predstavljamo Vam model Candy RO HY9A2TCE-S

Candy mašina za sušenje veša sa produženom garancijom, garantuje i do 30% brže sušenje. Ova mašina sa SUPER FAST programima pored toplotne pumpe aktivira i grejač, čime znatno skraćuje program sušenja. U skladu sa vašim potrebama ova mašina nudi četiri senzorska nivoa i omogućava Vam da izaberete da li želite da Vaš veš bude suv za peglanje, za ofinger, za ormar ili vam je neophodno da on bude ekstra suv. Pored navedenih, ponuđene su i dodatne funkcije kao što je program za bezbedno sušenje vune koji je Woolmark sertifikovan, Soft Care bubanj koji garantuje nežnije sušenje i manje habanja odeće, automatsko regulisanje vremena sušenja prema količini veša od 1 do 9 kg, a nudi i mogućnost memorisanja omiljenog programa sa izabranim dodatnim opcijama.

ponedeljak, 26. oktobar 2020.

POBEDITE SMOG

Zaboravite na suvo grlo, oči koje peku i kijavicu. Prečišćivač vazduha Gorenje osiguraće dovoljno vlage da bi Vam u prelaznom periodu omogućio život bez alergijskih reakcija i disajnih smetnji. Zagađenje vazduha u velikim gradovima je danas veliki problem, i ako ne možemo uticati na kvalitet spoljašnjeg vazduha, možemo se pobrinuti za čist vazduh u našoj kući, stanu ili kancelariji. Gorenje prečišćivač vazduha OptiAir čisti do 99,9% neželjenih čestica iz vazduha. Višestepeni filter otklanja neprijatan miris, bakterije i prašinu.

Udisanje čistog vazduha čini da se osećamo bolje i da budemo produktivniji. Prečišćivač vazduha treba da koriste naročito osobe sa respiratornim problemima i osobe alergične na prašinu. Aparat uklanja neželjene hemijske čestice, viruse, dlake kućnih ljubimaca i alergene.

četvrtak, 22. oktobar 2020.

ELITA MEĐU PEĆIMA

Peći na čvrsto gorivo bez sumnje su najbolji saveznici oštre zime i kao takvi su omiljen tip grejanja kod nas. Kompanija ALFA PLAM može da se pohvali veoma visokim stepenom razvoja na polju razvoja performansi same peći, ali i veoma modernog izgleda koji može da krasi i najzahtevnije enterijere. Kako bi ovaj štedljiv i efikasan način grejanja pružio svoje potpune karakteristike potrebno je da se unapred informišemo o uslovima koje moramo da ispoštujemo za njeno postavljanje

četvrtak, 22. oktobar 2020.

NEXSAS RADIJATORI ZA TOPLINU VAŠEG DOMA

Upotrebom aparata za dogrevanje prostorija kao što su uljani radijatori, ostvaruju se velike uštede električne energije. Uz odgovarajuću izolaciju, ovi prenosivi aparati mogu vrlo brzo i ravnomerno da zagreju i održe toplotu u prostorijama uz malu potrošnju električne energije. Prednost ovih uređaja je što su jednostavni za prenos zahvaljujući ili maloj kilaži ili ugrađenim točkićima.

utorak, 20. oktobar 2020.

VAŠA NOVA NAJBOLJA PRIJATELJICA

Zahvaljujući Candy mašinama za sušenje veša možete da zaboravite na štrik i kačenje veša, a imaćete slobodu da osušite do 10kg veša koristeći minimalnu količinu energije. Zahvaljujući Easy Case rešenju moći ćete direktno i na lak način da prikupljate vodu. Otkrijte vašu Candy mašinu za sušenje veša odmah!

petak, 16. oktobar 2020.

ŠTA SU KARAKTERISTIKE DOBROG USISIVAČA?

Ovi usisivači se odlikuju veoma snažnim i efikasnim motorom koji omogućuje intenzivno usisavanje vazduha za optimalne rezultate čišćenja. Specijalno dizajnirani nastavak 2u1 sastoji se od male četke za usisavanje i uskog nastavka za čišćenje. Ovaj nastavak donosi uštedu u prostoru zbog svoje veličine i kompaktnosti, omogućava jednostavan pristup svakom ćošku vašeg doma.

Inovativni X oblik dvostrukog otvora povećava usisnu površinu koja prikuplja prašinu iz tepiha, sa parketa i drugih površina. X oblik otvora omogućava optimalno prikupljanje prašine po celom obimu četke, čak i na ivičnim delovima, bez smanjenja učinkovitosti usisavanja. Zahvaljujući ovom posebnom dizajnu, usisavanje je temeljnije i efikasnije.


petak, 02. oktobar 2020.

PEGLANJE BEZ NABORA U SVIM SMEROVIMA

Višesmerna CeraniumGlissée ploča je razlog zašto ovaj model pegle obećava glatko peglanje bez nabora u svim smerovima. Imate mogućnost varijabilnog podešavanja pare, kao i vertikanog peglanja, ergonomsku ''Soft Touch'' ručku, precizni vrh za peglanje sa kanalom za dugme i još mnogo toga što u ovom modelu obećava pravog saveznika u borbi protiv guzvanja.