Vesti

sreda, 25. oktobar 2023.

TRI O USKORO NA JOŠ JEDNOJ LOKACIJI U BEOGRADU!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će TRI O uskoro biti na novoj lokaciji u Beogradu, LEDINE- Vojvođanska 379 !

utorak, 17. oktobar 2023.

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE OKUPILA PORODIČNE KOMPANIJE

Svakodnevno se susrećemo sa problemima na tržištu i krajnjim kupcima. Trudimo se da prilagodimo cene, kvalitet i uslugu.

četvrtak, 12. oktobar 2023.

RAIFFEISEN WEB KREDITI

Raiffeisen banka, sa svojom dugogodišnjom tradicijom i ugledom, pruža različite vrste kredita kako bi pomogla klijentima u ostvarivanju njihovih finansijskih ciljeva. Ako imaš nepredviđene troškove ili želiš finansijsku podršku za kupovinu Raiffeisen lični krediti mogu biti odlično rešenje. Ove vrste kredita obično nude fleksibilne uslove otplate.

sreda, 11. oktobar 2023.

NAŠAO SI JEFTINIJE?

TRI O, vaša omiljena destinacija za visokokvalitetne proizvode, nastavlja da se ističe kao lider u inovacijama na tržištu. Sada vam predstavljamo jedinstvenu opciju koja vam omogućava da aktivno učestvujete u formiranju cena - "Prijavi jeftiniji proizvod".

utorak, 10. oktobar 2023.

UPOZNAJTE ALEKSANDRU! PROJEKTNOG MENADŽERA KOMPANIJE TRI O!

Aleksandra Orlović, sa radom u kompaniji je krenula kao mala devojčica u obavljanju malih, ali za nju velikih poslova gde je uočila bitnost svake "karike u sistemu". Bitno je bilo da shvati kako porodični biznis funkcioniše.

ponedeljak, 02. oktobar 2023.

UPOZNAJMO KATARINU! KATARINA JE NASMEJANA, UPORNA I POZITIVNA

Katarina Petković, rođena 1996 godine, majka je dvogodišnje Kaline, supruga, sestra i ćerka. Pored tih važnih uloga, od skoro se vratila da pruži pomoć i podršku roditeljima i sestri u cilju podizanja kompanije TRI O na viši nivo poslovanja i širenja lanca prodavnica. Jako pozitivna osoba i uvek spremna da priskoči u pomoć. Katarina je sa osmehom odgovorila na sva naša pitanja, pogledaj u nastavku.

četvrtak, 28. septembar 2023.

PROMOCIJA-SMEDEREVSKA PALANKA

PROMOCIJA-SMEDEREVSKA PALANKA

utorak, 26. septembar 2023.

TRI O OSVAJA BEOGRAD! USKORO NA NOVOJ LOKACIJI!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će TRI O uskoro biti na novoj lokaciji u Beogradu, Surčin- Vojvođanska 379 !

petak, 22. septembar 2023.

POSETITE NAS U 27. PRODAVNICI PO REDU!

Istražite našu ponudu i kupujte pametno. Na našem sajtu možete pronaći celokupan asortiman, ali specijalna ponuda važi samo u radnji na pomenutoj lokaciji.

ponedeljak, 18. septembar 2023.

HISENSE EDUKACIJA ZAPOSLENIH

U današnjem svetu brze tehnološke evolucije, ostati korak ispred konkurencije zahteva neprestano učenje i prilagođavanje. To je razlog zašto su zaposleni kompanije TRI O imali priliku prisustvovati predstavljanju najnovijih modela Hisense TV, K serije, na događaju koji je održan 11. septembra 2023. godine u Beogradu. Ovaj trening nije bio samo prilika za sticanje novih znanja, već i uvid u budućnost televizora i globalne sportske sponzorstva.