Na koji način se može izvršiti kupovina preko internet prodaje?
Način na koji možete izvršiti kupovinu preko internet prodaje možete videti u videu Kako kupiti na sajtu koji se nalazi na svakoj stranici proizvoda koji pogledate i na početnoj strani.

Na koji način se može platiti proizvod kupljen preko internet prodaje?
Detaljnije informacije o vrstama i načinima plaćanja možete pronaći na stranici sajta Načini plaćanja.

U kom roku stižu naručeni proizvodi?
Porudžbine primljene preko Internet prodavnice do 15 časova biće isporučene u roku od 2 do 5 dana,a porudžbine primljenje posle 15 časova u roku od 3 do 6 dana. Za robu kupljenu u našim maloprodajnim objektima u Aranđelovcu, Topoli, Lazarevcu, Mladenovcu, Kragujevcu, Beogradu, Jagodini, Rači, Velikoj Plani, Smederevu i Smederevskoj Palanci obezbeđen je prevoz u roku od 2 do 7 dana.

Kako se može proveriti dostupnost proizvoda?
Dostupnost proizvoda se može proveriti na sajtu, na stranici proizvoda koji Vas interesuje, mailom ili pozivom na broj telefona naših maloprodajnih objektata i internet prodaje. Broj telefona +381628817425

Da li je poštarina uključena u cenu?
Cene su drugačije, u prilogu slika cenovnika kurirske službe.

KURIRSKA SLUŽBA

Masa pošiljke u kg do 30 kg 30-40 kg 40-50 kg 50-60 kg 60-70 kg 70-80 kg 80-100 kg preko 100 kg
Cena po pošiljci besplatno 600 din 800 din 1000 din 1200 din 1400 din 1600 din svaki sledeći kg 19 din

Da li se proizvod može poručiti online, a preuzeti u nekom od maloprodajnih objekata?
Proizvod možete poručiti online, gde ćete pri porudžbini upisati napomenu da želite lično da preuzmete svoj uređaj i navesti u kom maloprodajnom objektu to želite da učinite.

U slučaju poručivanja gabaritnog proizvoda, na koji način se vrši isporuka?
Isporuke velikih kućnih aparata, bele tehnika se vrši do ulaza u zgradu ili kuću, unošenje u stan ili kuću se naplaćuje, proverite u cenovniku za dostavu u stan je regulisano po kilaži.
Greškom je naručen neželjeni proizvod. Na koji način se može otkazati porudžbina?
Porudžbina se može otkazati pozivom na brojeve telefona naše internet prodaje 034/702-922 i 062/88-25-838, gde će operater obaviti otkazivanje Vaše porudžbine u roku od 24-48h od napravljene porudžbenice. Nakon što operateru internet prodaje potvrdite porudžbina, ona postaje neopoziva.

Na koji način se rešava problem isporuke oštećene robe?

U slučaju dostavljanja oštećenih proizvoda kupac je dužan da u roku od 24h prijavi oštećenje kompaniji Tri „O“ i kuriru brze pošte koja je porizvod isporučila kako bi se napravio zapisnik o oštećenju. Nakon toga, vrši se zamena proizvoda za nov ili povrat novca, u dogovoru sa kupcem.

Da li je moguća isporuka van Srbije?

Isporuka nije moguća van teritorije republike Srbije. 

Kako znam da je sigurno obavljeno poručivanje?

Operater internet prodaje će Vas kontaktirati u roku od 24h radnim danom i u roku od 48h u danima vikenda od momenta poručivanja proizvoda radi potvrde porudžbine i eventualnog uzimanja podataka koji su neophodni, a nisu uneti prilikom poručivanja.

Koliko dugo važi napravljena rezervacija?

Rezervacija proizvoda važi 48h od momenta poručivanja.

Gde se mogu pronaći informacije o servisu, reklamacijama i ostvarivanju garancije?

Informacije o servisu, ostvarivanju garancije i reklamacijama se mogu pronaći na stranicama sajta komanije Tri „O“ - Servis, Ovlašćeni serviseri, Prava potrošača i Reklamacije

Gde se mogu pronaći informacije o karakteristikama uređaja?

Informacije o karakteristikama uređaja se mogu pronaći na stranici svakog proizvoda koji je ponuđen na našem sajtu. Ukoliko su potrebne dodatne informacije, slobodni ste da se obratite naše operateru internet prodaje radi dodatnih informacija.

Gde se mogu pronaći informacije o dužini trajanja garancije?

Informacije o dužini trajanja garancije se trebaju nalaziti na stranici svakog proizvoda. Ukoliko ta informacija nije prikazana na nekom od naših ponuđenih proizvoda, slobodni ste da se obratite naše operateru internet prodaje radi dodatnih informacija.

Da li se uz uređaj dobija i uputstvo na srpskom jeziku?

Prema zakonskim propisima republike Srbije, u svakom od naših proizvoda mora postojati uputstvo na srpskom jeziku. 

Da li postoji mogućnost upoređivanja artikala na sajtu?

Na našem sajtu postoji mogućnost upoređivanja proizvoda, kako bi Vašu kupovinu učili bržom i efikasnijom.