Kompanija TRI O d.o.o, čija je osnovna delatnost trgovina gvožđarskom robom i belom tehnikom na veliko i malo, već više od 30 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije. Zahvaljujući širokom asortimanu robe, sa više od 25.000 artikala u ponudi, kao i vrhunskoj usluzi, naša kompanija je stekla poverenje velikog broja potrošača.

Od samih početaka 1991. godine, TRI O je uspeo da se uspešno pozicionira na tržištu Srbije. Usled razvoja posla i osluškivanja potreba kupaca, prva radnja sa gvožđarskom robom otvorena je 1995. godine u objektu površine 15 m² u Aranđelovcu. Kako su se poboljšala kretanja na tržištu, preduzeće TRI O je svake godine sve više napredovalo i širilo svoje kapacitete, pa već 1996. godine otvara još jedan maloprodajni objekat površine 15 m². Od 2000. godine asortiman u maloprodajnim objektima se proširuje i na prodaju bele tehnike, kada otvaramo prvu robnu kuću površine 130m² u Aranđelovcu.

TRI O je za 30 godina postojanja izgradio maloprodajni lanac sa 26 maloprodajna objekta na atraktivnim lokacijama u većim gradovima centralne Srbije (Beograd, Zlatibor, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Mladenovac, Topola, Lazarevac, Valjevo, Jagodina, Niš, Aranđelovac, Rača, Velika Plana, Mionica, Lajkovac, Smederevo, Smederevska Palanka, Leštane; Kruševac, Markovac, Ćićevac, Paraćin , Batočina) čime je postao prepoznatljiv brend i omiljeno mesto kupovine. Zbog prepoznatljivosti i pozicije koju TRI O ostvaruje na našem tržištu, ovaj maloprodajni lanac će i dalje nastaviti svoj razvoj i uspešno pružati usluge svim potrošačima.

Svakako najznačajniji događaj za naše preduzeće je potpisivanje ugovora sa proizvođačem bele tehnike Gorenje 2003. godine. Gorenje ima reputaciju dugu 60 godina zahvaljujući kvalitetu, dugotrajnosti i izuzetnom dizajnu proizvoda, a mi smo postali jedan od glavnih distributera proizvoda robne marke Gorenje za Srbiju.

Pored širokog asortimana gvožđarske robe, boja, lakova, alata, elektromaterijala i rasvete, u našim maloprodajama može se pronaći i veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača bele tehnike kao što su Gorenje, Bosch, Whirlpool, Philips, Braun, Candy, Fox.... Takođe, zastupljen je program laminata, parketa, prozora, vrata kao i keramičkih pločica renomiranog proizvođača Gorenje.

Možemo se pohvaliti i saradnjom sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su: 

York – proizvođač u oblasti sredstava za održavanje higijene, 

Colombo – saradnja u asortimanu daski za peglanje, sušilica, kućnih merdevina, 

Nava - Grčka robna marka visokokvalitetnog posuđa i kuhinjskog pribora,

Sogo - Španska robna marka malih kuhinjskih aparata proizvedenih po najvišim standardima evropske unije,

Elkop – kućne, jednodelne, dvodelne I trodelne merdevine, 

Nespoli – proizvođač sredstava za farbanje i krečenje, metalnih alata, aerosolnih sprejeva i alata za čišćenje,

Karcher – saradnja sa jednim od vodećih svetskih ponuđača sistema za čišćenje, proizvoda za čišćenje i usluga za slobodno vreme, domaćinstvo, zanatstvo i industriju,

Meliconi – proizvođač audio, video I kućnih aparata, 

Orgaz – saradnja u domenu plinskog programa,

kao i posedovanjem sopstvene robne marke Nexsas za koju lično biramo artikle i samo najbolji kvalitet u dogovoru sa inostranim dobavljačima koji za nas vrše proizvodnju. 

U okviru naše firme nalazi se i moderna štamparija, koja pruža usluge štampanja brojnim preduzećima, kao i dva hotela, u Kragujevcu i Topoli.

TRI O d.o.o. je uskladio svoje poslovanje sa zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015 i kao potvrdu dobio sertifikat akreditovanog sertifikacionog tela StandCert d.o.o
(politika kvaliteta).