NEXSAS KAO BREND

U poslednjih nekoliko godina, tačnije od 2013. godine, kompanija Tri O je razvila svoju privatnu robnu marku Nexsas, koja broji više od 1.000 različitih proizvoda potrebnih za svakodnevno obavljanje različitih delatnosti, raspoređenih u 40 robnih grupa. Naše preduzeće kontroliše ceo proces izrade proizvoda, od standarda do ispravnosti i kvaliteta proizvoda, u skladu sa važećim propisima. Potraga za novim originalnim rešenjima, širenje proizvodnje i uvoz novih proizvoda u saradnji sa stranim dobavljačima (Poljska, Italija, Kina…), rad na ekspanziji robne marke Nexsas postali su jedan od ključnih faktora u planiranju našeg poslovanja. 

Od lansiranja naše privatne robne marke, postepeno se povećavalo učešće u prodaji na srpskom tržištu. Zahvaljujući timskom radu i zalaganju svih zaposlenih ponosni smo na komercijalni uspeh koji smo napravili, jer u redovnoj prodaji Nexsas proizvodi se mogu pronaći po nižim cenama od sličnih prozivoda iz iste kategorije. 

Da bismo se približili krajnjim kupcima, fokusirali smo se i na prodaju na terenu, preko naših regionalnih predstavnika prodaje, koji redovno posećuju kupce širom Srbije. Među našim zadovoljnim kupcima nalazi se veliki broj veletrgovina, velikih trgovinskih centara, poljoprivrednih apoteka, gvožđarskih prodavnica, zanatskih radionica, građevinskih I poljoprivrednih firmi.

UNAPREĐENJE POSLOVANJA

Sa rastom naše kompanije i svakodnevnim unapređenjima u poslovanju, logistici, infrastrukturi i kadrovima, stalnim proširenjem asortimana, Tri O u svako doba može da ponudi široku paletu proizvoda iz sopstvenog robnog lagera. Naš cilj jeste da se stalno prilagođavamo potrebama svojih kupaca i tržišta, poboljšamo svoje usluge, redovno unapređujemo svoje znanje kao i da krajnem kupcu ponudimo nove proizvode po najpovoljnijoj ceni. Budući da je naš fokus na klijentima, trudimo se da zadovoljimo sve njihove potrebe ponudom kvalitetne robe, povoljnim cenama, modernim i preglednim katalogom, kvalitetnom uslugom i poštovanjem rokova.

*Kompanija Tri O doo je nosilac sertifikata Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, čime je uskladio svoje poslovanje sa zahtevima međunarodnih standarda i kao potvrdu dobio sertifikat akreditovanog sertifikacionog tela StandCert doo.

MREŽA PARTNERA

Poverenje naših klijenata i kupaca temeljimo na sigurnim i visoko kvalitetnim proizvodima. Zato smo vodili računa prilikom izbora pouzdanih poslovnih saradnika iz Evrope i Kine, kao i održavanju i proširivanju ove mreže. 

Ponosni smo na činjenicu da smo postali ekskluzivni distributer Elkop merdevina za Srbiju. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji merdevina, slovačka firma Elkop doo, spada među istaknute evropske proizvođače u ovoj sferi. Kako je politika kompanije usmerena na razvoj i izradu praktičnih i kvalitetnih merdevina od aluminijuma i čelika za domaćinstvo i profesionalce, nimalo se nismo dvoumili da započnemo saradnju koja traje nekoliko godina. Elkop doo poseduje sertifikat ISO 9001, koji predstavlja potvrdu i garanciju visokog nivoa kvaliteta ne samo proizvoda, već i celokupnog upravljanja kompanijom. U ponudi imamo jednodelne, dvodelne, trodelne i kućne merdevine. Sve su proizvedene u Evropi, sadrže deklaraciju o usaglašenosti sa sertifikatom EN 131 za bezbednost korišćenja. Podaci pokazuju da na tržištu Srbije učešće Nexsas merdevina u prodaji čini više od 15% od ukupnog tžišta posle šest godina od pojavljivanja na tržištu. 

Istražujući potrebe naših kupaca u 2017. godini smo se odlučili da naš program obogatimo i programom električnih alata i to električnih brusilica, akumulatorskih bušilica i ugaonih brusilica. Tako da smo se prvi put oprobali u oblasti električnog alata. Takođe, tu je i garden program u koji su 2016. godine uvršćene kosilice i trimeri pod robnom markom Nexsas, koji su se veoma dobro pokazali kod krajnjih kupaca.  

Već šest godina uspešno sarađujemo sa italijanskim proizvođačem baštenskog nameštaja Ipae Progarden koji posluje sa više od 60 zemalja u svetu. Zahvaljujući visokoj tehnologiji proizvodnje i testiranoj funkcionalnosti, ovaj nameštaj je otporan na UVE zrake, ne menja boju, i otporan je na mrlje i fleke. Takođe, baštenski nameštaj uvozimo od naših partnera iz Kine.

Kompanija Tri O od 2018. godine postaje zvanični distributer kućnih proizvoda za održavanje čistoće poljske firme York. Kao vodeći evropski proizvođač, koji posluje više od 25 godina, naš novi poslovni partner poznat je po proizvodnji proizvoda od plastičnih masa, četkica, tepiha, tkanina, sunđera, mopova i rukavica za čišćenje u domaćinstvu. Širok spektar proizvoda za čišćenje odlikuje funkcionalnost, odličan kvalitet, moderni oblici i boje, koji su proizvedeni po najvišim standardima u potpuno automatizovanoj proizvodnji. 

Italijanska firma Colombo New Scal ima tradiciju više od 50 godina u proizvodnji daski za peglanje, sušilica i kućnih merdevina. Tri O je u 2018. godini započeo saradnju koja je rezultirala ugovorom o distributerstvu njihovog programa za Srbiju. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, dizajnu koji prati moderan život i inovacijama koje prate potrebe kupaca, kod novog poslovnog partnera smo prepoznali izuzetan kvalitet. Colombo New Scal od 1997. godine poseduje sertifikat ISO 9001 za kvalitet, a od 2013. godine i sertifikat ISO 14001 za zaštitu životne sredine.

Našem konstantnom razvoju doprinela je i višegodišnja saradnja sa poljskim proizvođačima Patrol Group (kasete za alat) i  Cellfast Group (vodeći proizvođač creva i baštenskog pribora), kao i sa mnogim drugim firmama koje posluju na evropskom području.

U 2019. godini smo započeli saradnju i sa italijanskom firmom Nespoli Group, vodećim proizvođačem alata za bojenje, metalnih alata, sprejeva za bojenje i alata za čišćenje, napravljenih od ekološki prihvatljivih materijala i dizajniranih za laku upotrebu. U našem asortimanu je zastupljen program četki i valjkova, a saradnja će biti proširena i na Premium segment.