Uslovi korišćenja

Korišćenje sajta


Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta tri-o.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Poštovani,

Uslovima korišćenja su definisana pravila pri kupovini u Internet prodavnici Tri “O”, koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi :

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu. Telefonskom potvrdom prodavac preuzima obavezu isporučivanja predmetnog dobra u dogovorenom roku.

2. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, i telefonske potvrde o prihvatu porudžbine od strane prodavca, narudžba je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne u fabričkoj ambalaži, osim u slučaju kada je kupac saglasan da kupi prethodno raspakovan i izložen proizvod, u predviđenom roku.

4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

5. Sve eventualne promene, sem promena u vezi sa isporukom, se ne odnose na potvrđene narudžbe.

6. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon) kupovina preko našeg web sajta tri-o.rs smatra se prodajom na daljinu. U slučaju kada korisnik nakon prijema robe uvidi da roba nije odgovarajuća, ima pravo da artikal zameni u roku od 14 dana za drugu odgovarajuću stvar, na način kako je to definisano Zakonom o zaštiti potrošača, za isti ili drugi artikal, bez obzira na cenovni rang ili model artikla, kao i da ima pravo na povraćaj novca. Ako korisnik nakon prijema robe istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana, na način kako je to definisano Zakonom o zaštiti potrošača, a u delu vezanom za Prodaju na daljinu (prodaja van prostorija firme).

7. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Tri "O" d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

8. Osnovne karakteristike proizvoda se mogu naći na web sajtu www.tri-o.rs na strani svakog artikla i roba koja se prodaje putem web sajta poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u pripadajućoj deklaraciji; a saobraznost robe se utvrđuje isključivo prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom deklaracijom proizvoda.

9. Mail adresa za izjavljivanje reklamacije proizvoda kupljenih putem internet prodavnice je:  reklamacije@tri-o.rs i putem telefona 034/725-922.

10. Pojedinosti vezane za isporuku i cene se nalaze na odeljku Isporuka robe.

11. Kompanija Tri „O“ nastoji da sve proizvode iz svoje ponude opiše što je tačnije moguće na svojoj web stranici. Tri „O“ ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštećenom stanju, sa kompletnom pripadajućom dokumentacijom, a uplaćen novac će Vam biti vraćen ili će biti ponuđena zamena za neki drugi proizvod uz vraćanje ili doplatu sredstava u zavisnosti od vrednosti zamene.Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Kompanija Tri „O“ ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, ukoliko traženi proizvod nije na stanju itd.

12. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica (Komercijalna banka ad Beograd, OTP banka Srbija ad Beograd ili Banca Intesa ad Beograd), pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

13. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

14. PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Tri "O" d.o.o.
Industrijska zona 464
34300 Banja Aranđelovac

Delatnost: 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Matični broj: 06231870
PIB: 100765218
Web adresa: www.tri-o.rs
Kontakt telefon: +381 34 725 922
Kontakt email: office@tri-o.rs