Vesti

petak, 30. januar 2015.

KNAUF prezentacija o sistemima suve gradnje

Preduzeće Tri "O", u saradnji sa poznatim proizvođačem građevinskog materijala KNAUF, organizovalo je za majstore iz Aranđelovca, Topole i Mladenovca prezentaciju o sistemima suve gradnje. Pred oko 30 učesnika koji su prisustvovali ovoj edukaciji predstavljena je upotreba najrazličitijih Knauf sistema koji se jedan na drugog nadovezuju i stvaraju kompletna i ekonomična prostorna rešenja kako u novogradnji tako i u sanaciji starih objekata.

sreda, 31. decembar 2014.

Radno vreme tokom praznika

Radno vreme za sve radnje I magacin veleprodaje
31.12.2014 sreda - do 18h
01.01.2015 cetvrtak – neradan dan
02.01.2015 i 03.01.2015 petak/subota - neradan dan za maloprodajne objekte: r.k Topola , r.k.Lazarevac , r.k.Kragujevac , r.k. Smederevo

ponedeljak, 29. decembar 2014.

Dodela paketića za najmlađe i predstava "Suđenje deda Mrazu"

Ove godine pored dece zaposlenih u Tri "O", predstavom "Suđenje deda Mrazu", obradovali smo i učenike OŠ „Živko Tomić“ iz Donje Šatornje sa odeljenjima iz Blaznave, Vinče, Donje Trešnjevice, Jarmenovaca i Plaskovca.

ponedeljak, 29. decembar 2014.

Godišnja proslava firme i dodela nagrada zaposlenima

Tri “O” je u toku 2014. godine, i poredveoma teške godine i loše ekonomske situacije u zemlji, nastavio je sa uspešnim radom. Zahvaljujući zaposlenima i strateškim odlukama menadžmenta, Tri “O” je uspeo da ostvari dobre rezultate, pre svega u maloprodajnim objektima i da otvori novi maloprodajni objekat u Smederevu što je svakako najzanačajniji događaj za našu firmu.

ponedeljak, 03. novembar 2014.

Izuzetna posećenost Mini sajma tehnike i gvožđarske robe u Kragujevcu

Proslavu 4. rođendana maloprodajnog objekta Tri "O" u Kragujevcu obeležila je izuzetna posećenost Mini sajma tehnike, IT programa i gvožđarske robe, koji je održan tim povodom. Kragujevčani su imali prilike da tri dana (30.10,31.10, 1.11.) učestvuju u promocijama tehničkih uređaja, da rad aparata isprobaju na licu mesta, od promotera čuju o svim važnim karakteristikama pojedinih aparata i da se na osnovu toga opredele za kupovinu.

petak, 24. oktobar 2014.

Mini sajam tehnike i gvožđarske robe povodom 4.rođendana RK Tri "O" u Kragujevcu

Preduzeće Tri "O" pripremilo je brojna iznenađenja povodom 4. rođendana svog najvećeg objekta - Robne kuće u Kragujevcu. Tri dana, 30.10,31.10. i 1.11. biće organizovan Mini sajam bele tehnike, malih kućnih aparata, TV-a, IT programa i gvožđarske opreme, gde će sem popusta prilikom kupovine od 10 do 30%, biti organizovano niz promocija, pokloni iznenađenja za naše verne potrošače prilikom kupovine određenih artikala.

utorak, 02. septembar 2014.

Tri "O" na Međunarodnom sajmu garden i baštenskog programa u Kelnu

Predstavnici preduzeća Tri "O" d.o.o. predvođeni Sašom Orlovićem, vlasnikom, prethodnih dana boravili su na najznačajnijem Međunarodnom sajmu garden i baštenskog programa u Kelnu.
Preko 2000 učesnika iz 52 zemlje, najvećim delom iz Evrope i Kine, predstavilo je svoj proizvodni program u 11 hala.

ponedeljak, 30. jun 2014.

Otvorena mini robna kuća Tri "O" u Smederevu

Otvaranjem mini robne kuće Tri "O" u Smederevu, preduzeće Tri "O"d.o.o. je nastavilo sa širenjem lanca svojih maloprodajnih objekata.
Žiteljima Smedereva i okoline od sada je dostupan širok asortiman proizvoda domaćih i stranih proizvođača, gde na jednom mestu mogu pazariti artikle iz asortimana gvožđraske robe, alata, hidro i termoizolacionog programa...

nedelja, 01. jun 2014.

Uskoro mini robna kuća Tri “O” u Smederevu

Na više od 220 metara kvadratnih Smederevci će imati prilike da se upoznaju sa našim bogatim asortimanom robe i našom dobrom uslugom. Osim šrafovske robe, hidro i termo izolacije, vododovodnog i kanalazicionog materijala, elektromaterijala, boja i lakova, ručnog i elektro alata, u našem novom objektu biće zastupljen i program bele tehnike i malih kućnih aparata poznatih stranih i domaćih proizvođača.

ponedeljak, 12. maj 2014.

Odlažu se Dani građevinarstva zbog lošeg vremena

Odlažu se Dani građevinarstva zbog lošeg vremena