Vesti

petak, 26. jul 2013.

Tri “O” dobitnik plakete “26.jul” za uspešne rezultate u trgovini

Preduzeće Tri „O“ d. o. o. dobitnik je plakete „26. jul“ za uspešne rezultate u oblasti trgovine, koju tradicionalno svake godine dodeljuje Skupština opštine Aranđelovac. Ovo značajno priznanje primio je Saša Orlović, vlasnik preduzeća Tri „O“, na svečanosti koja je upriličena povodom obeležavanja Dana grada Aranđelovca u kristalnoj dvorani hotela „Izvor“.

petak, 28. jun 2013.

Uspešno organizovani Dani Gorenja u RK Tri “O” u Kragujevcu

Kragujevčani su imali prilike da po vrlo povoljnim cenama kupuju Gorenje aparate i da na poklon dobiju mali kućni aparat. Takođe, naši verni kupci su mogli da se upoznaju sa proizvodima iz Gorenje asortimana, njihovim naprednim tehničkim karakteristikama, funkcionalnošću i jedinstvenim dizajn linijama, i da prilikom kupovine čuju savete od ljudi iz Gorenja. 

petak, 21. jun 2013.

Dani Gorenja u RK Tri “O” u Kragujevcu

U ova tri dana kragujevčani će imati prilike da se upoznaju sa proizvodima iz Gorenje asortimana, njihovim naprednim tehničkim karakteristikama, funkcionalnošću i jedinstvenim dizajn linijama, kao da i kupovinom aparata na poklon dobiju mali kućni aparat. 

subota, 01. jun 2013.

Obeležen 3.rođendan RK Tri "O" u Lazarevcu

Preduzeće Tri „O“ d.o.o obeležilo je 3.rođendan RK Tri "O" u Lazarevcu za svoje verne potrošače. Lazarevčani su imali prilike da tri dana prisustvuju promocijama, dobiju popuste kao i zanimljive poklone prilikom kupovine.
Između ostalog imali su mogućnost da kupuju tehničke aparate Gorenje, Bosch i Whirlpool sa10 % popusta, sem na aparate koji su već na akciji i tako za sebe obezbede neki koristan uređaj. 

subota, 01. jun 2013.

Održana promocija Villager i Wurth u RK Tri "O" u Mladenovcu

Mladenovčani su 31. maja imali prilike da prisustvuju specijalnoj promociji Villager i Wurth programa u Robnoj kući Tri „O“ uMladenovcu. Posetioci su toga dana od stručnih ljudi, predstavnika firmi Villager i Wurth, čuli sve o osnovnim karakteristikama kosilica, trimera, prskalica i pumpi, kao i o alatima, aparatima za zavarivanje i auto programu nemačkog proizvođača Wurth.

sreda, 29. maj 2013.

U RK u Mladenovcu promocija Villager i Wurth i popusti na tehničku robu

U Robnoj kući Tri „O“ u Mladenovcu u petak, 31.maja 2013. godine, za naše verne potrošače biće organizovana specijalna akcija – 10% popusta na kompletan asortiman Gorenje, Bosch i Whirlpool aparate, sem na aparate koji su već na akciji. Istoga dana, od 9 do 14 časova, održaće se i specijalna promocija Villager i Wurth programa.

ponedeljak, 27. maj 2013.

Treći rođendan RK Tri „O“ u Lazarevcu i tri dana poklona za potrošače

Povodom trećeg rođendana Robne kuće Tri „O“ u Lazarevcu, preduzeće Tri „O“ d.o.o  za verne potrošače organizuje 29, 30. i 31. maja2013. godine dane poklona i specijalnih iznenađenja. Naši najverniji kupci će ova tri dana imati prilike da dobiju 10 % popusta na kompletan asortiman Gorenje, Bosch i Whirlpool aparata, sem na aparate koji su već na akciji i tako za sebe obezbede neki tehnički aparat.

nedelja, 21. april 2013.

Održana promocija Villager programa u Gvožđari Tri „O“ u Aranđelovcu

Aranđelovac, 19.04.2013 – Velikapromocija Villager programa (kosilica, trimera, prskalica, pumpi) i baštenskog nameštaja održana je danas ugvožđari Tri „O“ uAranđelovcu. Zahvaljujući našem dugogodišnjem dobavljaču „Agromarketu“ iz Kragujevca, kupci su imali prilike da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama mašina i alata iz Villager programa, da ih testiraju na licu mesta kao i da ih kupe po akcijskim cenama.

četvrtak, 18. april 2013.

Promocija Villager programa u Gvožđari Tri "O" u Aranđelovcu

Aranđelovac, 18.04.2013 – Velika specijalna promocija Villager programa (kosilica, trimera, prskalica, pumpi) i baštenskog nameštaja biće održana 19.aprila, od 10 do 14 časova, u gvožđari Tri „O“, u Ulici kralja Petra I 3, (kod Doma zdravlja u Aranđelovcu). U saradnji sa našim dugogodišnjim dobavljačem „Agromarketom“ iz Kragujevca, kupci će imati prilike da se upoznaju sa karakteristikama mašina i alata iz Villager programa i da po akcijskim cenama kupe neki od proizvoda.

četvrtak, 29. novembar 2012.

Rođendan robne kuće Tri-O Kragujevac

- "Tri O" je već dve pune godine u Kragujevcu. Mi smo iz zahvalnosti prema ljudima koji kupuju kod nas odlučili da četiri dana proslavljamo taj rođendan na pravi način, onako kako dolikuje. Organizovali smo akcije, promocije, biće poklona. Sve u svemu treba doći i videti šta smo mi to spremili - kaže za Radio 9 Bojan Đusić, menadžer prodajnog objekta preduzeća "Tri O" u Kragujevcu.