Blog

ENEGRGIZER, čitav vek inovacija u jednom brendu

Energizer Holding Inc. je najveći svetski proizvođač baterija i svetiljki, i globalni lider u dinamičnom poslu prenosive energije. U našoj ponudi nalaze se baterije iz njihovog programa. Brend Energizer je prepoznatljiv svuda u svetu i prodaje se u preko 140 zemalja. Energizerovi radnici, kojih ima oko 10.500 širom sveta, proizvedu i prodaju preko 6 milijardi baterija godišnje.

28 maj, 2020

Prednosti i mane laminatnog poda

Laminat se postavlja i izgleda slično kao parket. Spaja se pomoću falceva (žlebova) koji se nalaze na stranama laminatnih dasaka. Za razliku od parketa, čije postavljanje zahteva angažovanje vrlo veštog majstora, laminatni pod možete i sami da postavite, uz posedovanje odgovarajućeg alata.

25 maj, 2020

Mučite se sa sečenjem lubenice?

Sezona voća i obilja uveliko je počela. Prvi topli dani doneće lubenice i slično voće na naše trpeze. Mi smo se pobrinuli da obezbedimo pribor iz asortimana NAVA posuđa kojim od sada možete da sečete gabaritno voće u jednom potezu. Vaši parčići biće kao naslikani, uz minimalno truda i prljanja kako pribora tako i radne površine!

22 maj, 2020

Kako odabrati televizor odgovarajuće dijagonale?

Predpostavimo da ste rešili sve potencijalne nedoumice, oko marke, cene, izgleda televizora koji biste želeli, vreme je da se suočite sa najtežim pitanjem - kako odabrati idealnu dijagonalu? U principu, vrlo jednostavno – ako ste se odlučili za 4K televizor, neka bude onoliko daleko od vaših očiju kolika mu je dijagonala. Ukoliko je Vaš izbor televizor manje rezolucije, onda je udaljenost do očiju dijagonala puta dva.

21 maj, 2020

Recite zbogom ručnom pranju sudova

Čaše se koriste svakodnevno, one su najlomljiviji deo posuđa i najčešće pribegavamo njihovom pranju ručno. Ali to je pogrešno najlakše ih je zapravo, oprati i osušiti u mašini za pranje sudova jer treba da izgledaju kao nove i ostanu cele što je duže moguće. Naše mašine za pranje sudova posebno brinu o vašem dragocenom staklenom posuđu. Program Glass 40 °C nežno pere nežne čaše uz savršene rezultate sušenja.

29 april, 2020

Šta je efikasnije: pranje posuđa ručno ili u mašini za pranje sudova?

Ponosni smo što imamo najefikasnije mašine za pranje sudova.

Ispitivanjem mašine za pranje sudova koje je sprovela nekoliko evropskih udruženja potrošača, članovi nezavisnog Međunarodnog istraživačkog i istraživačkog istraživanja potrošača (ICRT), rešeno je i to pitanje: da li je ručno pranje efikasnije nego korištenje mašine za pranje sudova ili je obrnuto?

Ispitali su 155 mašina za pranje sudova renomiranih brendova i upoređivali ih u kategorijama relevantnim za ukupno korisničko iskustvo i jednostavnost korištenja. Najvažnija kategorija ispitivanja bila je efikasnost pranja. Pored značajnih količina čistih sudova, rezultat testa bio je zaključak da je među svih 155 testiranih modela Gorenje SmartFlex mašina za pranje sudova, napravljena u EU, bila najefikasnija mašina za pranje sudova.

03 mart, 2020

Farbanje jaja krep trakom

Naša preporuka za farbanje uskršnjih jaja je tehnika sa krep papirom! Sve što vam treba je sirće, krep papir, makaze, rukavice i naravno jaja. Krep papir umakati u sirće i gužvati na jaja. Ostaviti dva-tri sata da jaja lepo upiju i onda skinuti. Obavezno koristiti rukavice, takodje zaštiti površinu na kojoj radite, kao i činije u koje stavljate namotana jaja. Na kraju premazati uljem i vaša jaja su spremna! Nadamo se da vam se dopada kako su ispala naša.

03 mart, 2020