sreda, 28. decembar 2022.

RECIKLAŽA ELEKTRIČNIH UREĐAJA

Reciklirajte stare uređaje i dobijate vaučer za kupovinu u TRI O prodavnicama!

Kompanija TRI O u saradnji sa E-reciklažom sprovodi akciju u kojoj građani mogu besplatno da predaju elektronske i električne uređaje koje više ne koriste na reciklažu.

U zamenu za njih dobijaju poklon vaučer za kupovinu u TRI O maloprodajnim objektima.

 

Na vrlo jednostavan način možete ostvariti popust pri kupovini u našim objektima. Potrebno je da prilikom posete našim objektima prijavite prodavcu da želite reciklirati određeni uređaj.

TRI O organizuje besplatan prevoz, a zatim prilikom preuzimanja EE otpada na lokaciji vlasnika, u zamenu za predati uređaj izdaje vaučer za kupovinu u objektima TRI O.

U zavisnosti od vrste uređaja koju predajete za reciklažu, određuje se vrednost vaučera.

Ono što treba da znate jeste da za sve predate uređaje dobijate jedan zbirni vaučer i to na licu mesta u trenutku predaje.

U slučaju da želite aktivirati popust odmah, dužni ste da samostalno isporučite uređaje za reciklažu u MP objekat nakon čega će vam biti odobren popust za kupovinu novog artikla.

 

 

Uređaj stize na tretman u postrojenje E- Reciklaze, reciklira se u skladu sa Zakonom i svim regulativama iz oblasti zaštite životne sredine, i prerađuje u nove sirovine.

 

Važno je podsetiti da su svi uređaji kao korisni u domaćinstvu, ali veoma opasni ako se neadekvatno odlažu nakon upotrebe.

Ukoliko dospeju na deponiju, toksini koje sadrže pojedine komponente električnih uređaja dospevaju u zemljište, vodu i vazduh, čime štete životnoj sredini, kao i zdravlju svih nas.

Kompanija TRI O na ovaj način pokazuje ozbiljnu odgovornost i svest koju želi da prenese i svojim kupcima.


Reciklažom elektronskog otpada ne samo što sprečavamo da teški metali prodru u tlo i nanesu štetu okolini, vec pomažemo da se umanji emisija gasova koji stvaraju efekat staklene bašte, koji nastaje tokom proizvodnje novih materijala.


Cenovnik po aparatima

Napišite komentar

Komentari (7)

I
pre jedne godine | ilijad@telekom.rs
Teciklaža

Svaka čast za brigu

G
pre jedne godine | Gost
Petar

Objavite cenovnik.

G
pre jedne godine | Gost
Goran

Nemate cenovnik za reciklažu

G
11 meseci | Gost
Subotica

Pozdrav
Da li bršite otkup elektronskih uređaja u Subotici?

G
10 meseci | Gost
Tri o

Dali je ovo cenovnik u eur il din npr. Za ves masinu

T
5 meseci | tanja82.petkovic@gmail.com
Reciklaža

Htela bih da recikliram 2mobilna telefona i jedan TV 32 inča kolika bih vrednost bila i šta bih mogla da uzmem uz neku doplatu

G
pre mesec dana | Gost
Frižifer stari 800din

Cene visoke, možeš tri pampura da uzmeš za vaučer...