sreda, 25. oktobar 2023.

POPUSTI ZA NAŠE NAJSTARIJE

Ovo je odlična vest za penzionere koji će sada imati priliku da uštede znatne iznose na proizvodima koje kupuju u prodavnicama TRI O. Ova inicijativa omogućava penzionerima da nastave sa aktivnostima koje vole i unaprede svoje domaćinstvo, sve uz značajne popuste. Obratite se najbližoj prodavnici TRI O da saznate više o ovim popustima. Za više informacija o penzionerskim karticama možete se raspitati u pio fonu ili na sledećem linku.
Promocija traje do 31.12.2024.


Penzionerska kartica nudi sledeće fantastične popuste:

  • Gvožđarska roba - 10% na maloprodajnu cenu, isključujući akcijske cene
    Penzioneri mogu uštedeti 10% na maloprodajnu cenu gvožđarske robe u prodavnicama TRI O. 

  • Bela Tehnika - 12% na maloprodajnu cenu
    Kupci koji poseduju penzionersku karticu mogu ostvariti popust od 12% na belu tehniku. To uključuje zamrzivače, frižidere, veš mašine, šporete, aspiratore, bojlere, mikrotalasne rerne i mašine za pranje sudova. Sada je unapređenje domaćinstva pristupačnije nego ikad pre.
  • Robna Marka Nexsas - 15% na maloprodajnu cenu
    Posebno za ljubitelje proizvoda marke Nexsas, penzioneri imaju priliku uštedeti čak 15% na sve proizvode ove marke. Ovo je savršena prilika za sve one koji žele da nabave kvalitetnu robu po veoma pristupačnim cenama.
  • Osim ovih redovnih popusta, penzioneri će takođe imati priliku da ostvare poseban popust od 12% na ceo asortiman prodavnica TRI O tokom perioda od 9. do 11. svakog meseca. Ovo je odlična prilika da se kupi sve što vam treba po izuzetno povoljnim cenama.
Da biste koristili ovu penzionersku karticu, sve što treba da uradite je da je predate na kasi prilikom plaćanja, a popust će automatski biti obračunat na vaš račun. Ova inicijativa je deo prodavnica TRI O da podrže penzionere i omoguće im da uživaju u povoljnostima kupovine u objektima.Napišite komentar

Komentari (1)

G
2 meseci | Gost
Pohvala !

Svaka vam čast i velika iskrena pohvala za ovu vašu ideju. Do sada nisam video da se iko drugi toga setio.
Inače, već sam kupio kod vas motokultivator, pre nekoliko nedelja. I već tada sam se uverio da ste firma koja se izdvaja od mnogih drugih.
Gospođa koja radi u vašem kol centru, je bila izuzetno ljubazna, predusretljiva i profesionalna.
Kada svemu ovome što sam rekao, dodam i : da je cena bila niža nego kod drugih; da je cena dostave bila neverovatno niska; i da je motokultivator stigao i ranije nego što je obećano, a dostavljač ljubazan i uslužan - mogu, još jednom, da kažem, da ste firma za primer svima drugima, i da ću od sada biti vaš stalni kupac.
S poštovanjem,
dr Dragoljub Vrbaški