četvrtak, 12. oktobar 2023.

RAIFFEISEN WEB KREDITI

Raiffeisen banka, sa svojom dugogodišnjom tradicijom i ugledom, pruža različite vrste kredita kako bi pomogla klijentima u ostvarivanju njihovih finansijskih ciljeva.
Ako imaš nepredviđene troškove ili želiš finansijsku podršku za kupovinu Raiffeisen lični krediti mogu biti odlično rešenje. Ove vrste kredita obično nude fleksibilne uslove otplate.

Lako i brzo do Web kredita u samo nekoliko klikova!

PREDNOSTI RAIFFEISEN KREDITA:

 • KUPOVINA NA RATE ZA 20 MINUTA!
Web kredit je odličan način da olakšate kupovinu i rasteretite svoje mesečne obaveze. Dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD.

 • BEZ PAPIRA

Svi podaci se unose i proveravaju onlajn. Do 60.000 RSD kupovine samo uz ličnu kartu ili pasoš, a za veće iznose su potrebna poslednja 3 mesečna izvoda (PDF) po tekućem računu na kojem primate zaradu.

 • 100% ONLINE

Potpuno onlajn iskustvo, bez ijednog dolaska u banku. Dovoljan je kratak video razgovor s agentom banke, bez potrebe za posetom filijali, čak ni za potpisivanje ugovorne dokumentacije.

Odaberite broj rata, rasteretite svoje mesečne obaveze i olakšajte kupovinu.

ŠTA JE POTREBNO?

 • Dobra internet konekcija
 • Važeća lična karta ili pasoš
 • Broj telefona u domaćoj mreži
 • Uređaj sa kamerom za kratak video razgovor sa agentom banke
 • Za kredite preko 60.000 dinara potreban je i mesečni izvod iz banke!

Web kredit je odličan način da olakšate kupovinu i rasteretite svoje mesečne obaveze. Dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD.

 • Pristupačne kamatne stope- Raiffeisen se trudi ponuditi konkurentske kamatne stope kako bi klijentima olakšao upravljanje kreditom i otplatom.
 • Fleksibilni uslovi otplate- Klijenti često cene fleksibilne opcije otplate koje Raiffeisen pruža, prilagođavajući ih njihovim finansijskim mogućnostima
 • Stručna pomoć- Raiffeisen web krediti pružaju finansijsku podršku pomažući ti da ostvariš svoje ciljeve. Pre nego što apliciraš, pažljivo razmotri svoje potrebe i istraži opcije kako bi pronašli najbolji kredit za sebe.

KAKO DO WEB KREDITA?

 1. Kreirajte korpu u web trgovini- Na onlajn prodajnom mestu trgovca ubacite u korpu artikle koje želite da platite Web kreditom
 2. Izaberite način plaćanja- Prilikom plaćanja vaše narudžbe kao način plaćanja izaberite Web kredit Raiffeisen banke.
 3. Prođite proces odobrenja- Prođite kroz kratak 100% onlajn proces odobrenja i popunite sve potrebne podatke.
 4. Sledi isplata i isporuka- Odmah po odobrenju kredita banka isplaćuje kredit trgovcu, a trgovac vama isporučuje porudžbu.

REPREZENTATIVNI PRIMER

Kako izgleda konkretan primer kupovine Web kreditom?

Odlučili ste se da kupite televizor čija je vrednost 40.000 RSD i aplicirate za navedeni iznos online kredita. To znači da će iznos vaše mesečne rate biti 3.515 RSD na period otplate od 12 meseci. Ukupan trošak kamate posle godinu dana je 2.177 RSD, što se može videti i u tabeli.


Iznos kredita

40.000 RSD

Broj rata

12

Nominalna kamatna stopa

9.90% (godišnja, fiksna)

Mesečna rata

3.515 RSD

EKS (na dan 07.06.2024.)

9.21%

Troškovi koji padaju na teret korisnika kredita

Trošak kamate

2.177 RSD