četvrtak, 31. avgust 2023.

JUBOVA REŠENJA ZA PROBLEMATIČNE PODLOGE

U cilju konstantnog unapređenja znanja i veština svojih zaposlenih, kompanija TRI O je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom JUB nedavno organizovala edukaciju posvećenu rešenjima za problematične podloge u građevinskoj industriji. Edukacija je održana u sedištu kompanije TRI O, okupivši zaposlene iz prodajnog i nabavnog sektora kako bi se prenela iskustva i znanja stručnih lica u cilju što efektivnijeg zadovoljenja potreba krajnjih korisnika.

Za svaki realan, i ne tako redak, problem predstavljena su rešenja u vidu JUB-ovih proizvoda koji se već nalaze na tržištu i dostupni su u TRI O prodavnicama.

Ukoliko imate problem sa veoma upojnim podlogama, želite da ispunite neželjene rupe, da postignete veoma glatke površine a niste sigurni kako, ili vam se možda više sviđaju reljefaste, imate podložne boje slabog kvaliteta bez dileme pogledajte JUB proizvode ili se konsultujte sa TRI O trgovcem.

Pojava algi i plesni više neće biti problem, fleke ili dečje crteže za zidnih površina je sada jednostvno otkloniti, postoji rešenje i za kondenzovanje, kao i za objekte poput wellnessa, pekara, gde postoji visoko isparenje. Ukoliko želite da prebojite zidove u samo jednoj ruci i to bez dodavanja vode – postoji rešenje (i u varijanti sa šljokicama).

Bogat asortiman JUB-a nudi i čiste ekološke materijle sa sertifikatom uz odličnu perivost i visokom pokrivnosti. Hodnici i druge zone koje se često prljaju, kao i prebojavanje tamnih nijansi rešavaju se veoma lako. JUB proizvodi rešavaju i probleme sa alergijama uz antialergijske boje, apsorberi mirisa i štetnih materija koriste se usled isparenja, antimikrobne boje za površine poput ordinacija i bolnica gde lako dolaze virusi.

Pored boja za unutrašnju upotrebu, JUB nudi i rešenja za trošne fasadne podloge, skidanje grafita, probleme ljuštenja i otpadanja fasade, pukotina, oštećenja betona, vlaga u zidovima.

Za moderno opremanje doma postoje i JUB-ova sistemska rešenja kupatila i kuhinje bez pločica, kao razne dekorativne tehnike.

 

Nakon održane detaljne edukacije trgovci u svim TRI O prodavnicama su spremni da pruže savete i pomoć u rešavanju svih navedenih problema. Budite slobodni da pitate sve što vas interesuje ili pozovite 0628817425.

Zahvaljujemo se našem partneru na izdvojenom a vremenu, a vama želimo brzo otklanjanje problema!

Napišite komentar