petak, 18. avgust 2023.

JOŠ JEDNA U NIZU PRODAVNICA U BEOGRADU!

Uzbudljiva vest za ljubitelje bele tehnike, gvožđare i malih kućnih aprata stiže iz Beograda! Danas je svečano otvorena nova prodavnica Tri O na lokaciji Kralja Aleksandra 515, obećavajući širok asortiman i niske cene.

Nova prodavnica Tri O prostire se na impresivnih 450 kvadratnih metara i nudi širok spektar svega za kuću, hobi ili zanat!

Svečano otvaranje je obeleženo velikom radošću i uzbuđenjem, a posebno su se istakli prvi i pedeseti kupac koji su osvojili fantastične nagrade. Prvom kupcu je pripala čast da se domogne trimera i kosačice, ukupne vrednosti čak 25.480 dinara! To su alati koji će svakako olakšati održavanje travnjaka i uređenje dvorišta tokom cele godine.


Pedeseti kupac nije ništa manje srećan, jer je dobio predivnu ljuljašku trosed, čija vrednost iznosi 17.990 dinara. Ove nagrade definitivno su pravi poklon za sve one koji vole provoditi vreme u svom vrtu ili dvorištu, uživajući u svežem vazduhu i prijatnom ambijentu.Ali to nije sve! Ovog puta smo se potrudili da obradujemo sve kupce! Brojni kupci koji su posetili otvaranje dobili su raznovrsne poklone, što je dodatno podiglo atmosferu i učinilo ovo otvaranje nezaboravnim događajem za sve prisutne. Nema sumnje da su se svi osećali dobrodošlim i posebnim tokom ovog posebnog dana.

Jedan od značajnih momenata tokom otvaranja bio je prisustvo partnera iz kompanija Villager i Peštan. Naši prijatelji iz Agromarketa su izložilu Villager demo kombi sa širokim asortimanom alata i opreme, pružajući posetiocima priliku da se upoznaju sa njihovim proizvodima iz prve ruke. Sa druge strane, Peštan je takođe doprineo atmosferi događaja i pružio podršku ovom značajnom otvaranju.


Otvaranje nove TRI O prodavnice na Bulevaru kralja Aleksandra 515 predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje uređenja doma i bašte. Bez obzira da li tražite alate za održavanje ili opremu za unapređenje svog prostora, ova prodavnica nudi širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Nemojte propustiti priliku da posetite ovaj jedinstveni prodajni prostor i uživate u vrhunskom iskustvu kupovine.

Otvaranje TRI O prodavnice je događaj koji će dugo ostati u sećanju svima koji su prisustvovali. Nagrade, pokloni, podrška partnera i širok asortiman proizvoda čine ovu prodavnicu nezaobilaznom destinacijom za sve koji su u potrazi za kvalitetnim proizvodima za dom i baštu. Vidimo se u novoj TRI O prodavnici na Bulevaru kralja Aleksandra 515!


Vaša TRI O prodavnica

Napišite komentar