Apartmani Topola

"Oplenac apartmani" nalaze se u samom centru Topole u neposrednoj blizini Oplenca, udaljeni su od Beograda 80km, na magistralnom putu Beograd - Mladenovac - Topola - Gornji Milanovac - Čačak - Užice. Apartmani su vlasništvu renomirane firme Tri "O" d.o.o. iz Aranđelovca.

Apartmani raspolažu sa 11 smeštajnih jedinica, što čini kvalitetnu ponudu smeštaja za 38 osoba. U apartmanima su Vam na raspolaganju klima uređaj, mini bar, telefon, kablovska televizija, moderno opremljena kuhinja. Za Vas smo, u svakom apartmanu, obezbedili dovoljno jak bežični internet da bi ste nesmetano ostvarili vezu sa celim svetom, iako se nalazite u maloj oazi mira i spokoja. Sa lepim vremenom možete uživati na našim prostranim terasama i odmarati vase oči na zelenilu koje okruzuje ovaj nas kompleks.

U posedu apartmana rade: moderan fitnes klub, kafe bar i restoran, terasa, TV sala, kongresna sala kao i veliki parking prostor.

Aperitiv bar u holu hotela je otvoren non-stop svakog dana i obezbeđuje kvalitetan izbor domaćih i uvoznih pića.

U sklopu hola hotela je i restoran gde je u ponudi tradicionalni doručak. Gosti mogu uživati u nacionalnoj ishrani gde se služe obroci sa izložbenog stola za doručak. Za organizovane dolaske spremamo prošireni asortiman doručka.

Doručak se služi od 7:30-10:30h

Apartmani Topola

Apartmani Topola

Apartmani Topola

Apartmani Topola

Apartmani Topola

Apartmani Topola