utorak, 08. avgust 2023.

TRI O PONOVO ODUŠEVLJAVA BEOGRAD: VELIKO OTVARANJE 17. AVGUSTA NA ADRESI BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 515!

Pripremite se za još jedno uzbuđenje, dragi Beograđani!
Srpski trgovinski lanac TRI O donosi vam još jedan razlog za radost - potpuno novu prodavnicu koja će se otvoriti 17. avgusta 2023. na prestižnoj lokaciji - Bulevar Kralja Aleksandra 515. TRI O je već stekao vernu bazu širom 25 gradova u Srbiji, a uskoro na još jednoj lokaciji u Beogradu. Bulevar Kralja Aleksandra 515 postaće još dinamičniji sa dolaskom TRI O prodavnice, donoseći vam najnovije trendove i artikle iz različitih kategorija. Sa svojim veb sajtom www.tri-o.rs, TRI O vas poziva da istražite širok asortiman proizvoda udobno iz svojih domova. Međutim, ovog puta, imate priliku da budete deo ovog izvanrednog događaja lično - na dan otvaranja.

Datum 17. avgust će se pamtiti po posebnim trenucima i bogatstvu akcija koje će biti jedan od razloga za radost. Ali to nije sve! Spremili smo vredne poklone za prvog, pedesetog i stotog kupca!

Nagrada za prvog kupca uz kupovinu preko 30 hiljada je Nexsas kosilica i trimer, 50 kupac dobija ljuljašku trosed, a stoti kupac General kreku! 

Ova nova prodavnica je dokaz posvećenosti TRI O da ostane blizu svojim vernim kupcima, pružajući im najbolje moguće iskustvo kupovine na čak 24 rate, putem administrativne zabrane ili čekovima gradjana. To je više od samo prodavnice - TRI O je jedno mesto za sve pametne kupovine.

Ne propustite priliku da budete deo ovog uzbudljivog događaja! Označite datum 17. avgust u vašem kalendaru jer vam otvoramo vrata TRI O prodavnice na Bulevaru Kralja Aleksandra 515, i čeka vas mnoštvo iznenađenja, akcija i beskrajno mnogo razloga za osmeh kao i besplatan parking.

Vidimo se tamo!

Pogledajte naš akcijski flajer koji će važiti samo za ovu prodavnicu!
Napišite komentar