Vesti

nedelja, 01. jun 2014.

Uskoro mini robna kuća Tri “O” u Smederevu

Na više od 220 metara kvadratnih Smederevci će imati prilike da se upoznaju sa našim bogatim asortimanom robe i našom dobrom uslugom. Osim šrafovske robe, hidro i termo izolacije, vododovodnog i kanalazicionog materijala, elektromaterijala, boja i lakova, ručnog i elektro alata, u našem novom objektu biće zastupljen i program bele tehnike i malih kućnih aparata poznatih stranih i domaćih proizvođača.

ponedeljak, 12. maj 2014.

Odlažu se Dani građevinarstva zbog lošeg vremena

Odlažu se Dani građevinarstva zbog lošeg vremena

petak, 09. maj 2014.

Dani građevinarstva u Tri "O" u Kragujevcu

Povedeni idejom da je dobra preporuka pola obavljenog  posla, 15, 16. i 17. maja biće organizovan događaj posvećen danima građevinarstva pod nazivom „Dobar savet – velika ušteda“, na platou ispred RK Tri "O" u Kragujevcu. U želji da majstorima iz Kragujevca i okoline savetima, novitetima i nižim cenama pomognemo kako bi unapredili kvalitet svog rada, 10 izlagača iz oblasti građevinarstva predstaviće svoj proizvodni program i novitete.

petak, 25. april 2014.

Nove promocije Villager programa u Tri "O"

Prva promocija kosilica, trimera, pumpi zavodu i ostalog Villager programa održana je u Gvožđari Tri "O" (Ulica kralja Petra I 3) u Aranđelovcu. U narednom periodu promocije će biti održane i u drugim našim maloprodajnim objektima.

četvrtak, 10. april 2014.

Novootvoreni salon keramike i kupatila Tri “O” u Aranđelovcu

U modernom i funkcionalnom ambijentu od 200 metara kvadratnih u ponudi je širok asortiman kvalitetne opreme za kupatila domaćih i evropskih proizvođača. Posetioci imaju prilike da vide kompletnu šemu postavljanja Gorenje keramike, izuzetnog stila i kvaliteta, kao i ostali prateći progr

ponedeljak, 07. april 2014.

Weber predstavio novi proizvod - AquaBalance

Najnovije tehnološko dostignuće regulacije vlažnosti i dugotrajnosti fasade i fasadnih sistema je prva hidrofilna fasada koja omogućava regulaciju vlažnosti, nanosi se kao i strandardni fasadni malteri, a zbog svojih prednosti može se koristiti i sa stiroporom i sa mineralnom vunom. Predstavnici Webera su istakli da kada kiša okvasi zid, većina vode se slije sa vertikalne površine, ali deo vode, u vidu kapljica, uhvati se u jamicama na njenoj hrapavoj površini.

ponedeljak, 07. april 2014.

Predstavljena inovativna rešenja Schneider Electrica

Sem elektrogalanterije i instalacionih sistema, predstavljene su i prednosti bežičnog Unica Wireless sistema koji tehnologijom radiofrekvencije pojednostavljuje svakodnevno upravljanje osvetljenjem, roletnama i mnogim uređajima u domu bez potrebe za otvaranjem zidova. Pored funkcionalnosti Schneiderovih proizvoda bilo je reči i estetskom učinku prilikom opremanja prostora kada je u pitanju izbor prekidača i utičnica sa ramovima u boji koji se slažu sa nameštajem, ili u boji prirodnog drveta, kože, stakla , kamena.

sreda, 05. mart 2014.

Edukacija i specijalistička obuka za zaposlene u Tri "O"

Preduzeće Tri „O“ u saradnji sa kompanijom Pin Computers, za svoje zaposlene je organizovalo edukaciju o načinu komunikacije sa kupcima i specijalističku obuku u Hotelu Tri „O“ u Topoli. Predstavnici Pin Computersa preneli su prodavcima koji rade u maloprodajnim objektima Tri "O", načine kako je najbolje komunicirati sa kupcima kao i mogućnosti najboljeg vođenja prodajnog procesa.

utorak, 24. decembar 2013.

Preduzeće Tri "O"obradovalo decu OŠ "Ilija Garašanin" u Jeloviku, Bosuti i Garašima

Preduzeće Tri „O“ tradicionalno, svake godine pred novogodišnje i božićne praznike, poklanja paketiće deci školskog ili predškolskog uzrastakoja žive na teritoriji opštine Aranđelovac. Prošle godine smo obradovali dečake i devojčice iz OŠ „Dušan Radonjić“ iz Banje, a ove godine decu koja pohađaju školu „Ilija Garašanin“ u isturenim odeljenjima u Jeloviku, Bosuti i Garašima.

petak, 29. novembar 2013.

Specijalna edukacija Tri "O" i Gorenje u Topoli

U prisustvu više od 30 predstavnika firmi i radnji koje sarađuju i kupuju robu od preduzeća Tri "O", održana je specijalna jednodnevna edukacija u saradnji sa Gorenjem. U prepunoj svečanoj sali, u apartmanima Tri "O" u Topoli, edukatori iz Gorenja su učesnike seminara posavetovali kako da unaprede prodajne i prezentacione veštine da bi postigli bolje prodajne rezultate u svojim radnjama kao i kako da unaprede veštine prilikom prodaje artikala višeg cenovnog razreda.