Vesti

utorak, 01. septembar 2020.

ŽELITE BESPREKORNU ČISTOĆU VAŠEG PROSTORA?

HEPA filter uklanja više od 99% čestica iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je veoma bitno za osobe koje pate od alergija ili astme.Dodatni HEPA filter nalazi se i na posudi za prašinu, za dodatnu efikasnost.Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, ovaj usisivač je idealan izbor za manje stanove. Jednostavno se može odložiti u ostavu ili ormar budući da zahteva manje prostora.

utorak, 11. avgust 2020.

NOVA ADRESA ZA SVE MAJSTORE I HOBISTE U KRALJEVU

KRALJEVČANI, Vojvode Stepe 45 postaje nova adresa gde U Vašem gradu možete da kupite belu tehniku, gvožđarski asortiman, sve za baštu i sve za kucu. Čekamo Vas sa preko 17.000 artikala po super cenama. Dođite!

petak, 22. maj 2020.

SUPERALATI ZA SUPERMAJSTORE

Elektroalati MAKITA odlikuju se posebno dugimživotnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu iindustriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna. Alati se odlikuju posebno odmerenim balansom i omogućavajurad koji veoma malo zamara.

sreda, 20. maj 2020.

TELEVIZORI ZA MAXIMALAN DOŽIVLJAJ

Kompanija Smartview je nastala sa ciljem i željom da potrošačima u Srbiji, kroz svoj brend potrošačke elektronike “MAX” približi i ponudi kvalitetne, inovativne i moderno dizajnirane proizvode po najpovoljnijim cenama. Njihov cilj nije da budu najveći, već nabolji u distribuciji proizvoda koje rade, shodno tome ponudom inovativne tehologije sa konkurentnom cenom, kompanija Smartview je svoju futuristički dizajniranu liniju televizora učinila dostupnom svima.

utorak, 19. maj 2020.

POSUĐE VISOKOG KVALITETA STIŽE NAM IZ GRČKE

NAVA je savremena grčka kompanija koja svoje proizvode distribuira u najprestižnijim lancima prodavnica posuđa i pribora za jelo. Stručni tim dizajnera i prodajnih strunjaka dlučan je da ponudi estetska rešenja modernog dizajna i sjajnu funkcionalnost kuhinjske opreme koja jasno odražava filozofiju NAVA-e. Dizajn i pakovanje su najimpresivniji elementi njihove filozofije i to je doprinelo velikom uspehu njihove kolekcije.

subota, 16. maj 2020.

Sada se sve uklapa s lakoćom

Sada se sve uklapa s lakoćom: izuzetno veliki kombinovani frižideri sa zamrzivačem kompanije Bosch predstavljaju idealno rešenje za svakoga kada je reč o zapremini i veličini. Velika unutrašnjost omogućava savršen pregled i fleksibilnost. Dalje, XXL kombinovani frižideri sa zamrzivačem mogu biti postavljeni u niše i pripijeni uza zidove.

četvrtak, 07. maj 2020.

Otvaramo vrata prodavnice u Beogradu

U petak 08.05.2020 ponovo otvaramo vrata prodavnice u Beogradu, u "starom trznom centru" na Karaburmi, Mirijevski bulevar 18b. Potrudili smo se da damo svoj maksimum pri uredjenju kako bi se potrosaci sto bolje snasli u nasoj zaista sirokoj ponudi. Ocekujemo Vas!

sreda, 29. april 2020.

Renovirana radnja u Topoli

Maloprodajni objekat u Topoli dobio je savremen izgled. Prepoznatljivo mesto gde Topolci rado kupuju gvožđarski asortiman, belu tehniku, rasvetu, opremu i alat za baštu i kuću, od nedavno je osvežen. Kompanija TRI O prepoznala je da treba da održi korak sa savremenim prodajnim standardima i preglednijim načinima izlaganja kako bi se naši kupci lakše snalazili u asortimanu koji je zaista širok.

ponedeljak, 27. april 2020.

Zaštitne HDPE ograde

Zaštitne HDPE ograde upotrebljavaju se prvenstveno za obeležavanje građevinskih površina, markiranje iskopa, a mogu imati I širok spektar različitih namena u saobraćajnoj i pešačkoj signalizaciji. Karakteriše ih visok stepen otpornosti, laka montaža, trpe sve vrste skladištenja pa kao takva mogu se koristiti dugi niz godina.

sreda, 15. april 2020.

Eco Service sprejevi - novina na domaćem tržištu

Sprejevi Italijanskog renomiranog proizvođača dobro su poznati majstorima i hobistima širom Evrope. Zahvaljujući svojo 100% akrilnoj formuli idealni su za pokrivanje različitih površina, brzo se suše, imaju visoku pokrivnu moć i pogodni su za kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu. Na raspolaganju su Vam stotine nijansi po RAL karti (841GL).