Vesti

sreda, 30. mart 2016.

Saradnja sa Anom 2 Cats - recenzija BaByliss Curl Secret

Kompanija Tri „O“ po prvi put je uspostavila saradnju sa Anom Janković, beauty blogerkom, poznatijom kao „Ana  2 Cats“ , koja ima svojblog, ali i You tube kanal.Na obostrano zadovoljstvo Ana je uradila recenziju proizvoda koji  imamo u našoj ponudi, a reč je o BaByliss Curl Secret styleru zabrzo i lako postizanje savršenih lokni.

ponedeljak, 14. mart 2016.

Od sada Lafarge Moj dom krediti u našim prodavnicama!

Lafarge Srbija je u saradnji sa Societe Generale Bankom i kompanijom TRI "O", plasirala novi način prodaje građevinskog materijala navstovarištima putem kredita Moj dom. Na ovaj način se građanima, kao krajnjim korisnicima, omogućava kupovina građevinskog materijala uz značajne olakšice.

nedelja, 17. januar 2016.

Godišnja proslava Tri "O" i dodela nagrada zaposlenima

Iza zaposlenih u Tri "O" je jedna uspešna poslovna godina, koja je obilovala izazovima, odricanjima, velikim projektima,a naročito dobrim rezultatima. Rezultati su postignuti zahvaljujući upornošću, zalaganjem, predanošću svakog zaposlenog u našem kolektivu.  Neki od njih su tradicionalno, kao i svake godine nagrađeni vrednim priznanjima.

utorak, 29. decembar 2015.

Novogodišnja donacija za vrtić "Plavi čuperak" u Smederevskoj Palanci

Ove godine smo odlučili da umesto paketića poklonimo građevinski materijal za rekonstrukciju dečjeg vrtića „Plavi čuperak“, u okviru Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ u Smederevskoj Palanci i svojom donacijom ovim mališanima omogućimo da imaju mnogo bolje uslove zaboravak i igru.
Nadamo se da će mališani uživati i provoditi lepe dane u toplim prostorijama.

ponedeljak, 16. novembar 2015.

Tri "O" u Smederevu proširen za 150 metara kvadratnih

Posle više od godinu dana rada u prostoru od 220 metara kvadratnih Tri "O" u Smederevu je na istoj adresi(Karađorđeva 41) poslovni prostor proširio na još 150 metara kvadratnih. Smederevci će od sada imati na raspolaganju mnogo veći i raznovrsniji asortiman gvožđarske robe i bele tehnike, kao i mogućnost kupovine po vrlo povoljnim uslovima.

ponedeljak, 02. novembar 2015.

Tri "O" Kragujevac proslavio 5.rođendan

Maloprodajni objekat Tri "O" u Kragujevcu obeležio je pet godina postojanja trodnevnim specijalnim akcijama i promocijama 30, 31.oktobra i1.novembra. Pored brojnih popusta na belu tehniku i gvožđarski program, pripremljene su i promocije aparata za mlevanje mesa Gorenje MG2500TJW, blendera Gorenje BSM600W, parne pegle Tefal GV 4630EO, kao i WURTH Master alata. 

ponedeljak, 26. oktobar 2015.

Peti rođendan Robne kuće Tri "O" u Kragujevcu

Uz popuste, promocije i poklone Tri "O" će 30,31. oktobra i 1. novembra obeležiti 5. rođendan svog maloprodajnog objekta u Kragujevcu. Usaradnji sa brojnim dobavljačima pripremljeni su specijalna iznenađenja za kupce određenih artikala.

četvrtak, 24. septembar 2015.

Krstovdanski dani u Tri "O" Smederevska Palanka

Povodom velikog pravoslavnog praznika Krstovdana preduzeće Tri "O" organizuje Krstovdanaske dane u svom objektu u Smederevskoj Palanci 26,27. i 28. septembra. Posetioci ce imati prilike da ova tri dana prisustvuju promocijama aparata Gorenje, Bosch, programa Villager, Robert Bosch, Wurth master alata, Farm motornog programa i JUB-ovog programa. 

ponedeljak, 06. jul 2015.

Bosch edukacija za zaposlene u Tri “O”

U prelepom ambijentu svečane sale u hotelu Tri “O” u Topoli, 30-ak radnika od edukatora iz Bosch-a čuli su mnoštvo korisnih informacija onajnovijim proizvodima ovog poznatog brenda, kao što su mašine za pranje veša i posuđa, ugradnim rernama, o novoj generaciji usisivača isvim važnim pojedinostima neophodinim za informisanje kupaca.

ponedeljak, 18. maj 2015.

Robna kuća Tri "O" u Smederevskoj Palanci otvorila vrata prvim potrošačima

Novi maloprodajni objekat Tri „O“, 10-ti po redu, otvoren je 15.maja u Karađorđevoj 34, u Smederevskoj Palanci. Od prvih jutarnjih časova vladalo je veliko interesovanje Palančana za novu robnu kuću tako da su mnogi jedva dočekali podne kada je sečenjem svečane vrpce zvanično počeo rad novog objekta.